9.12.2016

PART 9: MY BEAUTY BAG

Iloista perjantaita vaan kaikille! Tänään on vuorossa postaus, joka poikkeaa vähän blogini sisällöstä tai siis on erilainen mitä blogini postaukset yleensä, mutta sehän ehkä onkin yksi joulukalenterin tarkoituksista ;) nimittäin tänään esittelen teille meikkejäni, ja kerron jokaisesta yhden plussan ja miinuksen. Itse en meikkaa kovinkaan usein tai paljon, arkisin en usein ollenkaan (koska tämmöisenä aamu-unisena tulee aamuisin kiire muutenkin, joten meikkaaminen ei tule silloin edes kysymykseen), mutta tietysti juhliin ja muualle ihmisten ilmoille tykkään vähän ehostautua ja laittautua, ja joskus kouluviikoillakin, jos on aikaa, energiaa ja sellainen fiilis. Mutta nyt turhat höpinät sikseen ja mennään vaan meikkien pariin!

EN ESITTELE SIIS KAIKKIA MEIKKEJÄNI, VAAN NE, JOTA USEIMMIN KÄYTÄN.

Tätä käytän yleensä aina kun meikkaan, koska tää peittää kaikki värivirheet, finnit yms ja antaa hyvän meikkipohjan. Tätä riittää oikeasti koko kasvoille ehkä muutama pisara, ja tässä on tosi kiva ja ohut koostumus. Ostin tän joskus Anttilasta ja hinta oli siinä 20€ kieppeillä, eli ei mikään ylitsepääsemätön.

+ tosi riittoisa, raikkaan tuoksuinen ja helppo levittää
- vaaleinkin sävy on mulle vähän liian tumma


Tää Cienin huulikiilto on siis ihan Lidlistä ostettu, ja yllätyin positiivisesti. Hinta ei päätä huimaa, ja tää on ihan ehdoton silloin, jos haluan kestävän huulimeikin.

+ kestää ihan älyttömän hyvin huulilla, helposti koko päivän lisäämättä (tietysti vähän haalistuu, kun syö ja juo yms)
- melko paksu koostumus, ja tahraa tosi helposti

Sitten Iberon ihana vaaleanpunainen sivellinsetti. Tää maksoi 20€ ja ostin tämän ihan S-Marketista. Rakastan vaaleanpunaista väriä yli kaiken ja näissä on ihanan pehmeät harjakset, siis ei hemmetti!<3 ihan nappiostos oli kyllä. Varsinkin toi puuteri/poskipunasivellin (kuvassa vasemmanpuoleisin) on ihanan pehmeä ja sitä on ihan unelma käyttää esim. juuri poskien iholla. Ja siis noissa siveltimissä on valmiiksi tota pinkkiä noissa harjaksissa. 

+ pehmeät harjakset, kiva ulkonäkö, miellyttävä käyttää
- melko hankala puhdistaa, bambu-varsi ja harjakset ei kestä kovakouraista pesuaTän ostin Turkista, joten en osaa yhtään sanoa tämän hintaa (ostin siis samasta putiikista muitakin meikkejä, ja niille oli sitten joku könttäsumma, ja myyjä antoi mulle vielä jonkun erikoistarjouksen), mutta luultavasti ihan muutamia euroja. Tää on ollut laadultaan ihan hyvä silti, vaikka olikin ihan pilkkahintainen (Turkissa meikit yms on tosi halpoja). Sen verran vähän on tämä ollut käytössä, että en tästä osaa sanoa erikseen mitään hyviä tai huonoja puolia.Tääkin taisi maksaa jotain 20€, ja ihan S-Marketista löytyypi tämäkin. Tää on siis valopuuteri (en oo perehtynyt kovinkaan mihinkään näihin, joten korjatkaa, jos höpötän ihan sekavia), eli tää antaa vähän "eloa" kasvoille. 

+ antaa kasvoille vähän hehkua, antaa hyvän, maittaisen lopputuloksen ja peittää hyvin esim. finnit
- sävy 1 on mulle silti liian tumma, enkä tätä pysty kovinkaan paljon käyttämään


Seuraavaksi sitten ripsareita. Ylin on ostettu Turkista, keskimmäisen äiti taisi ostaa joskus jostain ja alimman ostin itse keväällä ennen kevätjuhlaa (piti saada vedenkestävä ripsari kevätjuhlaa varten syystä X). Kaikki näistä on ollut hyviä, varsinkin alin, koska siinä on kaksi eri päätä; toinen ala- ja toinen yläripsille (itse kyllä käytän sitä yhtä ja samaa lähes koko ajan)

YLIN + tosi riittoisa, yksi kerros riittää tosi hyvin
YLIN - ripset "liimaantuu" tosi helposti yhteen, paakkuja tulee aika paljon
KESKIMMÄINEN + väriä tulee sopivan paljon kerralla, pirteän värinen pakkaus
KESKIMMÄINEN - liian pieni harja, paakkuja tulee melko paljon
ALIN + tosi hyvä harja, pidentää ripsiä/saa ne näyttämään pidemmiltä, ei paljoa paakkuja
ALIN - yksi kerros ei meinaa riittää, ripset näyttävät helposti tosi "tönköiltä" jos levittää vähän enemmän


Kuvasta huomaa aika helpolla, kumpaa olen käyttänyt enemmän :D ostinnämäkin siis Turkista, ja tarkoituksena oli oikeastaan ostaa vain tuo alempi (ja käytetympi), mutta myyjä sitten sanoi, että saan toisen kaupan päälle, joten pitihän se ottaa! Mutta siis, nää on tosi kivoja sävyjä, ja vielä mattaisena <3 olen suorastaan rakastunut tuohon nuden väriseen. Toinen sävy ei ole oikein päässyt vielä käyttöön, mutta sekin on varmasti kiva.

+ tosi kivat sävyt, hyvä tuoksu, kiva ulkonäkö
- pysyvyys ei ole mikään ideaali, pitää lisäillä päivän mittaan

Tää dermosilin peitepuikko on ollut mulla käytössä jo tositosi kauan, ja syystäkin. Tää on hyvä peittämään finnit, ihon pienet virheet, epätasaisuudet yms. Sävy on aika vaalea (mulle silti vähän liian tumma, koska olen lumikki.. :D). En tiedä onko tätä mahdollisesti muissa sävyissä? 

+ tosi hyvä finneille, säännöllisesti käytettynä pienentää finnejä tosi paljon, vaikka käyttäisi vaan kerran, huomaa silti eron, peittää hyvin
- pysyvyys ei ole kovin hyvä, pitää lisäillä pitkin päivää, jos haluaa maksimaalisen peittävyyden... olipas hienosti sanottu :D 

Tää Lumenen kulmakynä on ollut mulla tosi kauan (varmaan kuvasta huomaakin..), mutta enää tälle ei ole niinkään tarvetta, kun mulla on kulmat värjätty. Kuitenkin tää on ihan hyvä perustuote eikä hintakaan ole kovin paha, jotain 7 € molemmin puolin ehkä. 

+ luonnollisen näköinen, edullinen, harja auttaa vielä lopuksi laittamaan kulmat kuosiin
- melko vaikea puhdistaa pois, EI PYSTY TEROITTAMAAN MEIKKITEROITTIMELLA ainakaan mä en pystynyt jostain syystä, terä kuluu tosi nopeasti ja "murenee" helposti


Löytyykö sun meikkipussista kenties samoja tuotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.