21.12.2016

PART 21: ONKO MULLA POIKAYSTÄVÄÄ? / Q&A

Heips! Tänään taas pitkästä (tai no pitkästä ja pitkästä) aikaa Q&A-postausta, ja tänään aiheena on mikäs muukaan kuin rakkaus. Eiköhän mennä vaan kysymysten pariin! Jos haluaisit tietää vastauksen vielä johonkin kysymykseen, johon en tässä kuitenkaan vastaa, kysy kommenttiboksissa! vastailen sinne esitettyihin kysymyksiin parhaani mukaan :)


MINKÄ IKÄISEN KANSSA VOISIT SEURUSTELLA? 
   
Täytän itse siis ihan muutaman viikon päästä 17. Ikä on mulle aikalailla "vain numero", mutta asia riippuu todella paljon henkilöstä. Varmaan tällä hetkellä ikähaarukka olisi 15-21v.


MONTAKO KERTAA OOT RAKASTUNUT?
  
Sanotaanko näin, että kerran. Ensimmäisessä seurustelussani ei oltu vielä sillä tasolla. 


HALUAISITKO JOSKUS NAIMISIIN, JA JOS NIIN MINKÄ IKÄISENÄ?

Haluaisin ehdottomasti. En osaa sanoa mitään "oikeaa ikää", sen aika on sitten, kun tuntuu siltä. Se voi olla kolmen vuoden päästä tai kolmenkymmenen vuoden päästä. Ken tietää, Barbie ei.ONKO EROAMISET SATTUNEET PALJONKIN?

Voin kertoa, että kyllä. Jos ei heti, niin myöhemmin sitten sitäkin enemmän. 


MINKÄ VÄRISET HIUKSET ON KIVOIMMAT POJALLA?

Oon aina tykännyt bruneista, mutta ei blondeissakaan mitään vikaa ole; ne on omalla tavallaan ihanat :) mutta ehkä vastaan kuitenkin, että brunet.OOTKO IKINÄ PETTÄNYT? ONKO SUA PETETTY?

En oo pettänyt, eikä oo tullut edes mieleen. Silloin on jotain vikana suhteessa, jos sellaista miettii, tai tekee. Ja en ainakaan oo kuullu että mua ois petetty, mutta oon aika varma, että on. Melko varmasti.


HALUAISITKO PALATA JONKUN SUN EXÄN KANSSA YHTEEN? 

Nojaa, tää on vähän hankala kysymys. Tavallaan kyllä, koska kaikki heistä on ollut ihania ihmisiä ja oisin halunnut oppia tuntemaan heitä vielä paremmin. Mutta taas toisaalta en. Exät on exiä, ja ihan syystä.


MILLOIN VIIMEKSI OLET OLLUT SUHTEESSA?

Viime ystävänpäivänä erottiin poikaystävän kanssa, joten silloin. Sen jälkeen oli vielä pientä säätöä, mutta sitä en ehkä laske. Jos se pieni säätö lasketaan, niin se loppui siis aika maaliskuun alussa. Eli siis noin 9 kk sitten. 


OOTKO ENÄÄ SUN EXIEN KANSSA MISSÄÄN TEKEMISISSÄ?

En ole valitettavasti, vaikka haluaisin kyllä. En siis tarkoita, että haluaisin olla hyväkin ystävä tai jotain vastaavaa, vaan että oltaisiin edes puheväleissä ja tietäisin suunnilleen, mitä heille kuuluu ja miten menee. Ensimmäisen poikaystäväni kanssa pidettiin eron jälkeen ehkä pari kuukautta hiljaisuutta, mutta sitten vähän ajan päästä kun tilanne oli rauhoittunut ja molemmat miettineet asioita jonkun tovin, alettiin taas jutella ja tää poika pyysi multa anteeksi, ettei ollut yhtään miettinyt miltä musta tuntuu, ja että miten paha olla mulla oli silloin. Me juteltiin varmaan lähes vuosi, jonka jälkeen vaan sitten yhteydenpito loppui. Mutta siis, en ole. 😊


OLETKO OLLUT KAUKOSUHTEESSA?

Kyllä olen, ja se on perseestä. Mulla itselläni on vaan lähinnä huonoja kokemuksia kaukosuhteesta, mutta siis uskon, että se toimii, jos molemmat on tosissaan ja yrittää oikeasti kaikkensa sen suhteen eteen. Mulla kun kävi just niin, että molemmat ei olleet ihan tosissaan, ja silloinhan siitä ei tunnetusti tuu yhtään mitään. Mun puolesta se olisi kyllä onnistunut eikä mulle sinällään ollut "ongelma", mutta noh, yksin on aika hankalaa olla kaukosuhteessa...


MILLOIN JA MITEN SUN ENSISUUDELMA TAPAHTUI?

Olin juurikin tuossa kyseisessä kaukosuhteessa, ja meillä meni vielä silloin hyvin. Olin tullut varta vasten hänen kotikaupunkiin koko päiväksi bussilla, ja kun viimein taas nähtiin (huiman kahden viikon tauon jälkeen), olin onneni kukkuloilla kun oli ollut ikävä. Mutta siis sitten mentiin hänen mopolla johonkin puistoon tms penkille istumaan, ja alussa oli kyllä aika jännää, kun oltiin vasta kerran nähty ennen sitä. No, sitten siinä vaan istuttiin vierekkäin kylki kyljessä penkillä, ja hän veti mut sitten syliinsä. Mietin koko ajan että nytkös se sitten tapahtuu.. ja tapahtuihan se. Istuin hänen sylissä ja oltiin tosi lähekkäin, katsoin häntä nopeasti silmiin ja sitten se vaan tapahtui. Jännitin ihan turhaan etukäteen, koska se tuli ihan luonnostaan. Ja tää tapahtui siis vähän yli vuosi sitten, lokakuussa 2015. Ja siis se ensisuudelma oli tosiaankin SUUDELMA, ensimmäinen PUSU tapahtui sitten paljon tuon jälkeen 😄OLETKO OLLUT SÄNGYSSÄ POJAN KANSSA?

Tällaiset asiat ja muut kyseiseen aihepiiriin liittyvät asiat koen sen verran henkilökohtaisiksi ja intiimeiksi, etten niitä mielellään täällä jaa.


SEURUSTELETKO ATM?

En seurustele. :)


MONENKO KANSSA OLET SEURUSTELLUT?

Tää on sinällään aika hankala kysymys, koska se riippuu vähän siitä, mikä seurusteluksi lasketaan. Mutta sanotaan nyt vaikka, että 2-3 henkilön kanssa. 


KIITOS KAIKILLE KYSYMYKSISTÄ!💟


2 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu <3 ja postaustakin oli kiva lukea! :)
    riikkka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Musta tää oli tosi hyvä postaus! Puhuit niin aidosti, vaikeimmistakin asioista :-)

    http://osakaksi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.