10.12.2016

PART 10: MUN 6 UNELMAA

Moikka taas, ja pyydän jälleen anteeksi tämän päivän luukun myöhästymistä. Mä olin suunnitellut tälle päivälle ihan eri luukun, mutta sitten eräästä syystä pystynkin julkaisemaan sen vasta huomenna, joten tälle päivälle ja huomiselle suunnitellut luukut "vaihtavat paikkaa". Olen jälleen kerran pahoillani! Toivon, että ymmärrätte sen, että olen kuitenkin vain ihminen, teen virheitä ja mulla on oma elämä myös blogin ulkopuolella. Kiitos ja anteeksi. Mutta joo, pointtini tuli varmaankin jo selväksi, joten eiköhän mennä suoraan tämän päivän aiheeseen. Tänään mennään vähän pintaa syvemmälle, ja puhutaan unelmista. Seuraavaksi mä kerron teille mun 6 unelmaa, joita te ette ehkä tiedä... :) (ja joo, en tosiaan tiedä, millä lailla pipareiden ja joulutorttujen tekeminen liittyy asiaan, mutta olkoon :D)


Haluaisin tehdä musiikkia.

Tarkemmin sanottuna laulaa. Mä oon aina rakastanut laulamista, ja kun nyt iän myötä myös rohkeutta ja esiintymisvarmuutta on tullut lisää, olisi ihan huippua käydä keikoilla, latailla (laulu)videoita nettiin ja vaan laulaa. Nauttia siitä mitä tekee. Oon tässä muutaman vuoden esiintynyt lähes aina koulun joulu- ja kevätjuhlissa, ja hyvää palautetta on tullut :) mun entinen musiikinopettaja jopa kysyi multa, että oonko käynyt joskus laulutunneilla, kun mulla on niin vahva ja hyvä ääni ja jotain muuta. Vastaus on, että en ole :D 


Haluaisin saada joskus lapsia.

Lapset on ihania. Ja se, että hankinko joskus lapsia vai ei, on ollut mulle oikeastaan aina ihan itsestäänselvyys. Lapsi on lahja, ja jos se mulle joskus suodaan, mä aion ottaa sen vastaan. On niin paljon ihmisiä, jotka ei saa lapsia vaikka kuinka toivoisivat, joten jos mä tuun joskus olemaan se onnekas, jolle se on mahdollista, oon todella kiitollinen. Tämän takia oon myös aika jyrkästi abortteja vastaan, paitsi tietysti poikkeustilanteissa. Varmasti lasten kanssa ei ole helppoa, eikä elämä ole aina ihanaa, mutta ei sen kuulukaan olla. Mä en halua, että sitten 90-vuotiaana mummona jos henki vielä pihisee, istun yksin kiikkustuolissa miettimässä, että olisi pitänyt tehdä niitä lapsia silloin kun oli sen aika. Mutta jokainen tietysti tavallaan. Kaikilla on erilaiset mielipiteet.

Ei mennyt sitten ihan putkeen pipareidenpaisto tälläkään kertaa... 

Haluaisin matkustella paljon.

Matkustelu tietysti maksaa, mutta rakastan sitä yli kaiken. Tähänastisista matkustuskohteista (Ruotsi, Viro, Venäjä, Latvia, Kanariansaaret ja Turkki) paras on ehdottomasti ollut Turkki. Mikään kohde ei ole suorastaan ollut huono, vaan kaikissa on omat puolensa. Mut sai ihastumaan Turkkiin esim. mukavat ihmiset, suhteellisen lyhyt lentomatka, halvat hinnat, hyvä ruoka, lämmin ilmasto, ja muutenkin se yleinen tunnelma. Ei siellä kaduilla kävellessä voi vaan olla suupielet alaspäin. Ne ihmiset on oikeasti niin hyväntahtoisia ja aitoja (ainakin ne, keiden kanssa nyt oltiin tekemisissä, ei välttämättä kaikki). Kun pitää puhua muuta kuin suomea, ja tulee ymmärretyksi ja selviytyy tilanteista, siitä tulee niin paras fiilis!! <3 


Haluaisin löytää ihanan pojan.

No joo, kukapa oikeastaan ei :D meitsin miesasiat on viimeisen vuoden menneet vähän niin ja näin, on ollut eroja, mykkäkouluja, kaukosuhdetta, itkua ja kyyneliä, ja voin sanoa, joskus on kyllä tuntunut suoraan sanottuna ihan paskalta. Olisi vaan niin ihanaa, jos olisi se yksi, joka oikeasti hyväksyisi mut sellaisena kuin olen. ei painostaisi mihinkään, ei mököttäisi vaan puhuisi asiat heti selväksi, ja josta ei tarvitsisi olla mustasukkainen. Ja se, että että ei tarvitsisi yrittää olla mitään enempää kuin on, vaan se riittäisi, millainen on oikeasti, ja tuntuisi siltä, että kelpaa sellaisena kuin on. Noh, toivottavasti se "prinssi uljas" vielä joskus tulee vastaan valkoisella ratsullaan. Tai mersullaan...Haluaisin auttaa ihmisiä.

Mun yksi ehkä suurimmista unelmista on saada auttaa muita. Ihan sama missä asiassa, kunhan voisin auttaa. Yksi isoimmista asioista olisi päästä joskus käymään jossain kehitysmaassa, ja yrittää auttaa siellä paikallisia ihmisiä. Ja ihan Suomessakin. Oikeastaan vaikka jopa täällä blogin puolella. Näin äkkiä sanottuna siis, jos teillä on jokin pulma/ongelma, jossa osaisin mahdollisesti auttaa, teen sen mielelläni! Saattaa kuulostaa hauskalta näin äkkiä sanottuna, mutta siis olen oikeasti ihan tosissani. Ottakaa vaan yhteyttä vaikka IG:ssä, jos hyvät neuvot olisivat paikallaan tai voisin muuten olla avuksi. :)


Haluaisin oppia puhumaan täydellistä ruotsia.

Olisi niin ihanaa, jos osaisi oikeasti puhua ruotsia niin hyvin, että sitä pystyisi käyttämään niinkuin suomen kieltä, ihan missä vaan tilanteessa ihan milloin vain. Ruotsihan mulle on aina ollut tosi helppoa, ja sen puhuminen on tuntunut tosi luonnolliselta. Ruotsin kieli kuulostaa mun mielestä myös tosi kivalta. Aina syödessä tulee luettua jugurtti- ja maitopurkkien yms pakkausselosteet myös ruotsiksi, nykyään ihan automaattisesti. Ilmankos se ruotsi sujuukin niin hyvin ;) no ei vaan. 
HERÄSIKÖ MAKEANHIMO PIPAREIDEN JA TORTTUJEN KUVIA KATSELLESSA? HUOMENNA LUUKKU 11 :) 

HUOM! MYÖS HUOMISEN LUUKKU ILMESTYY VÄHÄN MYÖHÄSSÄ, EI SIIS KLO 15. PAHOITTELUT.
1 kommentti:

  1. Oi olipa kiva postaus ja hyvä kirjoitus! :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.