7.12.2016

PART 7: FIRST TIME TAG

Heipparallaa! Te olette laittaneet mulle kysymyksiä, ja nyt siis vuorossa FIRST TIME TAG. Vastaan siis teille, milloin olen tehnyt/omistanut kyseisen jutun ensimmäistä kertaa. Jos idea ei jollekin vielä selvinnyt, kohta varmasti pääset jyvälle. Ei kun asiaan! :)

ENSIMMÄINEN LEMMIKKI?

- Ilona-kissa, joka tuli meille itsenäisyyspäivänä 2012. Neiti asustaa meillä edelleen, ja hän on erittäin rakas meille (niinkuin tietysti myös Eemeli, joka tuli meille vähän myöhemmin.) :)

ENSIMMÄINEN HARRASTUS?

- Ihan taaperona musiikkileikkikoulu. Ala-asteella "kunnon harrastuksista" varmaankin ringette tai liikuntakerho. 

ENSIMMÄINEN PUHELIN? 

- Ensimmäinen IHAN OMA puhelin oli joku pinkki-punainen Nokian kapula, jonka sain, kun täytin 7 vuotta. Oi sitä aikaa, kun mistään snäpistä ja whatsappeista ei ollut tietoakaan.. :D 

ENSIMMÄINEN IHASTUS? 

- Joskus hoidossa ihastuin kaverini isoveljeen, kun hän antoi mulle aina salmiakkipastilleja. Kuitenkin ensimmäinen "oikea" ihastus oli joskus 3. luokalla, olin ihan lääpälläni vuotta vanhempaan poikaan koulussamme. Tiedustelin pojan puhelinnumeroa vanhemmilta oppilailta väittäen, että kaverini oli ihastunut häneen (jotta en itse joutuisi kiusalliseen tilanteeseen). Muistan myös soitelleeni pilapuheluita ja lähetelleeni varsin rohkeita ja sopimattomia tekstiviestejä tähän numeroon, kunnes paljastui, että kyseessä ei ollutkaan kyseisen pojan numero vaan joku ihan random heebo. Ikävä noita aikoja! :D

ENSIMMÄINEN SUOSIKKIBIISI?

- Fanitin, suorastaan rakastin Anna Abreuta ala-asteella 1.-2. luokilla. Mulla jopa oli 1.luokan koulukuvassa päällä vaaleanpunainen Anna Abreu- t-paita, ja kävin hänen keikallaankin joskus. Suosikkibiisit oli ehdottomasti End of Love. Ei hitto, tulee niin paljon muistoja mieleen jostain kymmenen vuoden takaa..

ENSIMMÄINEN LÄVISTYS?

- Otin korvareiät 10-vuotiaana, mutta varsinainen oikea lävistys oli nenäkoru, jonka otin viime kesäkuussa. Olen tykännyt ainakin itse, suosittelen kaikille, ketkä pohtivat, ottaakko vaiko ei :) 

ENSIMMÄISET KUUKAUTISET?

- Olin 12 vuotias ja tämä tapahtui siis 5.luokan keväällä. Muistan vaan sen, että mulla oli sattumalta sinä päivänä juuri valkoiset pikkuhousut... ja kun menin koulussa ensimmäisellä välitunnilla vessaan, näytti siltä kun joku olisi oikeasti tapettu sinne :D eipä siinä siis sen kummempaa, hengissä olen tähän asti pysynyt, vaikka välillä on miettinyt, millaisesta tuskasta on joutunut selviämään kuukaudesta toiseen..

ENSIMMÄINEN ULKOMAANMATKA?

- En muista tarkalleen minkä ikäinen olin, varmaankin melko lähelle 6-8v. Matka suuntautui kuitenkin siis Viroon, jonne mentiin Galaxi- nimisellä laivalla. Oli ihan superhyper siistiä :) 

ENSIMMÄINEN SUUDELMA?

- Vaikka monilla varmasti on omakohtaista kokemusta näistä "päiväkotipusuista" ja ala-astesuhteista, mulla ei itselläni ole. Ensimmäinen suudelma tapahtui siis about vuosi sitten, 15 vuotiaana silloisen poikaystäväni kanssa. Lämmöllä muistelen noita hetkiä, en kadu mitään!

ENSIMMÄINEN TAPATURMA?

- Ihan lapsena en muista että mulle olisi sattunut sen suurempia tapaturmia, joiden vuoksi olisi pitänyt lääkärissä yms. käydä. Kesällä 2011, jolloin olin siis 11-vuotias, putosin hevosen selästä ratsastusleirin leirikilpailuissa alkuverryttelyssä, ja mun lonkka meni niin pahasti, että en pystynyt juurikaan yhtään kävelemään muutamaan päivään. Muistan, kun iskän piti kantaa mut autoon parikymmentä metriä, ja kun mentiin lääkäriin, auto piti ajaa ihan oven eteen ja silloinkin teki se kävely niin kipeää että ei huhhuh. No, ratsastusta en lopettanut siihen! :D

ENSIMMÄINEN SOME-KANAVA?

- Tein facebookin kun täytin 13v, kun meidän äiti piti viimeiseen asti hyvin tiukkaan kiinni siitä, että minähän en sinne liity, ennen kuin täytän 13. Silloin asia tuntui ihan hirveältä nipotukselta, mutta nyt vähän kasvaneena ja varttuneena tajuan, että oli oikeasti hyvä juttu, että mua ei sinne sitä ennen päästetty. Ties mitä olisin sinne mennyt sohlailemaan ja sekoilemaan, ja kyllä siellä välillä on semmoista settiä näkyvillä, että se ei ainakaan alle 13-vuotiaiden silmille sovi. Näin sitä vanhemmiten tajuaa, miksi erilaisia sääntöjä on! :)

ENSIMMÄINEN SEURUSTELU?

- Joskus silloin 7-vuotiaana kersana oltiin olevinaan "yhdessä" tuttavaperheen kolme vuotta itseäni vanhemman pojan kanssa, mutta ihan oikea ensimmäinen seurustelusuhde oli syksyllä 2014, kun olin siis 14-vuotias eli kasiluokalla. Oltiin tunnettu kyseisen pojan kanssa noin kuukausi, ennen kuin aloimme seurustella. Itse suhde kesti vain nelisen viikkoa, mutta pari kuukautta tämän jälkeen puhuimme asiat halki ja jatkoimme juttelua kaveripohjalla, mutta emme enää nähneet kahden kesken tämän jälkeen. Nykyään ei olla enää missään tekemisissä, eikä olla oltu enää viimeiseen vuoteen. Harmi sinänsä, meitsin miesasiat ei oo mennyt viime aikoina ihan putkeen.. :D 


MITÄS PIDIT?

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska ja hyvä idea tää postaus! Itsekin oon fanittanut Anna Abreuta ala-asteella ja just toi end of love kuulu siihen aikoihin suosikkibiiseihin <3 Ei siinä, tykkään kyllä vieläkin Annan musiikista- se kylläkin hieman muuttunut näiden vuosien varrella :)

    https://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tää oli kiva postaus! :3 itse olen miettinyt nenäkorua kovasti tässä viimesen puol vuotta. Kerran olin jo itseasiassa liikkeessä asti mutta kipitin karkuun. :D syystä että jännitti enkä ollut ihan varma että sopiiko vai ei, joten jätin sitten kokonaan ottamatta. Hirvittää ajatus että jos ei sovikaan yhtään niin menee monta kymppiä rahaa hukkaan D:

    More highlighter, please

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.