20.5.2017

MIKÄ ÄRSYTTÄÄ SNÄPISSÄ?

Varmaan suurimmalla osalla meistä on snapchat-sovellus älypuhelimessamme, tai jossain muussa laitteessa. Sen toimintaperiaate on siis varmaan suurimmalle osalle tuttu. Tässä postauksessa ajattelin avata sanaisen arkkuni, purkaa tunteitani ja mieltäni ja kertoa teille, arvoisat lukijani, mitkä asiat mua ihastuttaa ja vihastuttaa snäpissä. Voitte kertoa alhaalla kommenteissa, oletteko samaa vai ihan vastakkaista mieltä kuin minä, ja tietenkin jos teillä on mielessä jotain, mitä en vielä sanonut. 

TARKOITUKSENANI EI OLE HAUKKUA KETÄÄN, TOIVON ETTEI KUKAAN VEDÄ HERNEITÄ NENÄÄNSÄ. :)

 1. GM / GN - päivitykset. Siis ei hyvää päivää. Joo, ei ole mitään pahaa toivottaa hyvää yötä tai huomenta, ei siinä mitään. Kuitenkin jos se toistuu joka aamu ja joka ilta, alkaa se ärsyttää. Etenkin nää "GN jo valmiiks" snäpit on jotain, mikä saa mun veren kiehumaan. Ja noi lyhenteet.. onko vaikeaa kirjottaa "hyvää yötä" tai jotain muuta vastaavaa, miksi sinne pitää tunkea se GN? Niinku miksi? Onko nykyihmiset niin passiivisia, ettei jaksa kirjoittaa? 
 2. SUUN PEITTÄMINEN KÄDELLÄ KUVISSA. Tää pätee siis muuallakin kuin snäpissä, mutta oikeasti. Ihmiset, kertokaa, miksi teette tätä? Minkä takia se suu pitää aina peittää? Luuletteko te, että se näyttää coolilta? Ei se mun silmään ainakaan näytä. Sulla on varmasti tosi kivat kädet, ei siinä, mutta miksi se pitää laittaa aina suun eteen? 
 3. KUVIEN JATKUVA JA RUNSAS SUTTAAMINEN. Se on mun mielestä ihan ok, jos joskus suttaat jostain kuvasta pois esim. jonkun tuntemattoman naaman, ettei se joudu vahingossa sun snäppiin kymmenien ihmisten näytöille, mutta sitä en tajua, että miksi niistä kuvista pitää itseään sutata? Nojoo, jos nyt joku ihan oikeasti järkyttävä ilme on päällä, niin ok, mutta jos oot ihan normaalisti kuvassa, miksi? Ja jos se kuva on niin hirveä tai näytät ihan kanan takapuolelta, miksi sitten ylipäätään lisäät sen kuvan? 
 4. SE ON STORY, EI MYSTORY. Tää on yksi eniten ärsyttävä juttu, mikä tulee snäpistä yhtäkkiä mieleen. Yrittäkää nyt ymmärtää, se ei ole mystory, vaan story. Jokaisella itsellään on se _MY_STORY, eli MINUN TARINANI. Joten et voi siis puhua sun kaverin mystorysta. Tai voit, mutta se kuulostaa vaan ihan tyhmältä. 
 5. SNÄPPI SYÖ AKKUA VALONNOPEUDELLA. Tää on ihan painajainen, jos sulla on valmiiksi akku vähissä ja sitten vahingossa eksyt snäppiin. Minuutti, niin akku loppuu. Muutenkin ihan järkyttävää. Otat puhelimen laturista, 100%. Oot 10-15 minuuttia snäpissä, on mennyt ainakin 20% lähes aina. Miksi, oi miksi?
 6. STRIIKINMETSÄSTÄJÄT. Onhan se hienoa, kun yhä useamman nimen perässä lukee mahdollisimman iso numero. Näin monta päivää te ootte snäppäilleet, hienoa! Sitä mä en kuitenkaan ymmärrä, että ihmiset metsästää niitä striikkejä kaikkialta, ja aloittaa snäppäilemään toisilleen vaan sen striikin takia. Ehkä se sitten on hienoa ja coolia omistaa niin ja niin paljon striikkejä, jeg vet ikke. 

Toivottavasti teille ei tän postauksen takia tullut ihan hirveää kuvaa musta :D yleensä en edes näin julkisesti pura mun ärsytystä näin, mutta nyt oli vaan pakko. En siis oikeasti ole mikään tosikko, vaikka äskeinen teksti ehkä antaa ymmärtää niin. Oon myös itse ihan äärimmäisen epäaktiivinen snäppääjä, käytän snäppiä ehkä muutaman kerran viikossa, ehkä kerran viikossa päivitän mystorya. Ehkä sekin voi olla jonkun mielestä ärsyttävä piirre, mene ja tiedä. Mutta siis kuten alussa sanoin, kaikkea ei pidä ottaa tunteisiin. Olen itsekin syyllistynyt huomattavan moneen äskeisistä, joten ei huolta, kukaan meistä ei ole täydellinen!


 

6 kommenttia:

 1. Haha, sairaan hyvä postaus! ❤

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus ja vielä ihan tottakin! :D

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Faktoja, joista osaan itsekin syyllistyn. Just hetki sitten tuli vaan mieleen, että miks kulutan aikaani edes snäppiin? Onhan siellä paljon hauskojakin juttuja, mutta 70 prosenttia koko hommasta on yksinkertaisesti TURHAA.

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Itsekkin syyllistyn muutamaan noista ja oli kyllä kieltämättä hauska postaus :)

  VastaaPoista
 5. Samaistun erityisesti tuohon striikkien metsästämiseen :D Laittaa vaan veren kiehumaan kun ihmiset alkaa snäppää vaan sen striikin takia, ja sitä striikkiä pidetään väkisin yllä GN ja GM snäpeillä. Sitten, jos vahingossa katkaisee striikin, niin ensimmäisenä mietitään, että onko se toinen suuttunut. Itse snäppään vain ihmisille joille mulla on oikeesti asiaa ja joiden jutut kiinnostaa.

  Tuntuu, että striikkejä pidetään jonain kaveruuden mittana, ja tiedän muutaman, joilla on mennyt kavereiden kanssa välit, mutta striikki on silti pidetty yllä vaikka muuten oltaisiin suorastaan sotajalalla :D

  Itseä ärsyttää myös storyyn laitettavat "lähetä mulle emoji niin arvostelen sun ulkonäön". Sitten story täyttyy turhista kuvista. Oikeasti ei ketään kiinnosta mitä mieltä olet henkilö X:n naamasta, paitsi henkilö X itse, joten miksei sitä voisi tehdä yksityisesti?

  Sitten kun storyyn laitetaan ilmoitus siitä, että on saanut vaikkapa 50 striikin jonkun kanssa. Ei sekään oikeasti kiinnosta ketään muita kun niitä, jotka on sen striikin saaneet, joten miksi turhaan tuputtaa sitä muille?

  Kuulostan kyllä kauhealta mielensäpahoittajalta :D no joo, poistaisin kyllä snäpin kaverilistoilta sellaiset henkilöt, jotka aiheuttaa turhia peppukipuja, mutta kun tuttuja ovat niin todennäköisesti ihmeteltäisiin että mistäs kummasta olen heille vihainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat mun suusta, juuri samaa oon itekki miettinyt :D totta joka sana!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.