1.7.2016

Siinä se nyt on!

Nimittäin, kävin ottamassa sen nenäkorun keskiviikkona 22.6! Tuli kyllä oikeasti se kliseinen voittajafiilis sen jälkeen. Voisin kertoa siitä nyt vähän tarkemmin :)

Kävin ottamassa lävistykseni siis Halfblock- Nimisessä liikkeessä Kuopiossa. Hintaa koko hommalla oli 20€, johon sisältyi koru. Vähän ihmeissäni selailin muiden liikkeiden sivuja, kun monessa paikassa nenäkorun laitto saattoi maksaa tuplasti ilman korua. Mutta joo, ei haittaa että ei tuon enempää maksanut :)

Kun menin liikkeelle, ihan ekana (sen jälkeen kun olin sanonut lävistäjälle mitä nyt sitten haluankaan) oli maksaminen vuorossa, ja sitten lähdettiin alakertaan lävistystiloihin. Lävistäjä oli tosi mukava, sanoi koko ajan mitä oli tekemässä, kyseli aina miltä mikäkin tuntuu ja näin. Olin koko ajan sillä mielellä, että "ei mua jännitä yhtään, sehän on ihan pikkujuttu" "hetken se vaan sattuu" mutta siinä tuolissa istuessani näytin vissiin ihan kalmankalpealta ja siltä etten meinaa saada henkeä, kun lävistäjä sanoi, että se huomasi että mua jännittää tosi paljon. No, en muista itse lävistämisestä enää paljoakaan, joten olin varmaan pienessä shokissa :D

Sitten se lävistäminen. Kuvittelin, että se sattuisi saman verran kuin rokotus, tai että paljon vähemmän kuin olin etukäteen kuvitellut. Olin lukenut eri sivustoilta, että osalla nenäkorun laitto ei ollut sattunut yhtään eikä tuntunut missään. Niin olin sitten siinä luulossa, että tuskin se mullakaan kamalasti sattuu. Väärässä olin.

Positiivista oli kyllä se, että ehkä 20 sekunnin päästä koru oli paikallaan nenässä, eli koko homma oli nopeasti ohi. Mutta se kipu, se oli jotain aivan järkyttävää. Se tuntui juuri niin ikävältä kuin se kuulostaa; vähän päälle millin paksuinen neula tungetaan sieraimen läpi. En tosiaan muista paljoakaan lävistämisestä tai siitä kivusta, mutta kipeää teki sen 5-10 sekuntia. Sen jälkeen mitään kipua ei oo ollut, verta ei ole tullut missään vaiheessa (edes lävistäessä), välillä alussa oli pientä punoitusta ja aristusta, mutta muuten ei oo ollut mitään ongelmia. Ennen kuin lähdin liikkeestä, sain vielä kirjalliset ja suulliset hoito-ohjeet, ja lävistäjä sanoi mitä tehdä jos lävistys tulehtuu, ja milloin uuden korun voi vaihtaa/ tulla vaihdattamaan liikkeeseen.

Alkuvaiheessa putsasin lävistystä n. 4 kertaa päivässä vedellä, keittosuolaliuoksella ja välillä septidin-puhdistusaineella. Sitten, kun tuntui että koru on alkanut parantumaan (ei oo enää punainen eikä kosketusarka) vähensin 2 kertaan päivässä, ja tällä hetkellä yritän putsata 1-2 kertaa päivässä. Nyt olen jättänyt jo Septidinin lähes pois, kun tämä alkaa aikalailla olla jo parantunut, ja puhdistusaineet vaan kuivattaa ihoa jatkuvasti käytettynä, jolloin paraneminen hidastuu.

Ensi viikolla menen vaihtamaan tähän uuden korun, jos mitään ihmeitä ei enää tapahdu ennen sitä. Korun vaihto oli ilmainen, että vain korusta piti maksaa erikseen (olikohan kaikki nenäkorut 7€). Sinne siis ensi viikolla.

Voin todella suositella kyseistä paikkaa! Itse päätin, että jos joskus vielä lävistyksiä otan, heille menen ne ottamaan. Hinnat on inhimilliset, palvelu oli ystävällistä ja aitoa, ja tuli tosi turvallinen ja luottavainen olo. 5/5.

(Sori, kuvat on otettu puhelimella ja kaukana järkkärilaadusta, toivottavasti saatte selvää noista) ja toi koru on vasemmalla puolella :--)

n. tunti lävistämisen jälkeen

2-4 päivää lävistämisen jälkeen

Tykkään❤


3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen koru! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno! Mullakin on nenäkoru, ja muistan vieläkin sen kauhean kivun aallon mikä lävistämisestä tuli :D. Mulla on kuitenkin ollut lisäksi myös huuli-, kieli- ja napalävistys, mutta nenälävistys oli kaikista kivuliain. Onneksi se oli nopeasti ohi!

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.