15.12.2016

PART 14: JOULULAHJAIDEAT

Moi! Tällä kertaa en edes ala pahoittelemaan, miksi 14.päivän luukku ilmestyy vasta tänään ja tähän aikaan. Kun joulukalenteri on ohi, kerron kyllä teille tarkemmin, mistä kiikastaa. Tää on melko vakava asia, enkä tiedä mitä se sitten lopulta tulee merkitsemään blogille, mutta kerron kyllä teille sitten tämän joulukalenterihässäkän jälkeen. Lupaan kuitenkin laittaa kaiken peliin nyt joulukalenterin osalta, ja tehdä parhaani. 

Tänään puhutaan vähän joululahjoista. Itse en hirveästi ostele lahjoja, koska ei pahemmin koskaan ole rahaa sellaiseen (tilillä nytkin ehkä vähän päälle kymppi), mutta tykkään kyllä lahjojen antamisesta sinänsä. Kohta kerron teille muutaman lahjavinkin, jotka sopivat (lähes) kaikille. Aloitetaan vain!


1. Suklaa 

Tää on aikas perusjuttu, mutta toimii aina (ellei kyseinen henkilö inhoa suklaata yli kaiken, joka on ääriharvinaista). Tavalliset konvehtirasiat, suklaalevyt, joulukarkit, näitä riittää. Suklaa tosin ei ole kaikkein omaperäisin lahjavinkki, mutta taatusti toimiva, jos muuta ei tule kertakaikkiaan mieleen. 


2. Lämpimät, pehmeät ja pörröiset jutut

Pörrösukat, ihanat yö- ja oloasut, aamu- ja kylpytakit, erilaiset viltit ja peitot, pipot, lapaset, pyyhkeet... tuskin on ketään, kenelle ei kelpaisi! Vai onko? Vaatteiden ostaminen voi tietty olla vähän hankalaa, jos ei tiedä oikeaa kokoa, mutta varmaan on melko helppo käydä vaihtamassa, jos tarve tulee. Mutta näin talviaikaan erittäin hyvä lahjavinkki! :)


3. Lahjakortit

Tämäkin riippuu ihan ihmisestä, esim. mistä tykkää ja minkä ikäinen ihminen on kyseessä, mutta lahjakortit ihan tavallisiin kauppoihin (esim. S-ryhmä) sopivat kaikille. Jos tiedät etukäteen, missä liikkeissä henkilö tykkää käydä tai vaikka mitä harrastaa, niin lahjakortti niihin liikkeisiin olisi varmasti hyvä lahja! 


4. Elämyslahjat

Esim. Leffaliput (mm. finnkinossa on myös erilaisia herkkulippuja), liput jonnekkin konserttiin/keikalle ja muut tällaiset, mitkä eivät siis ole mitään esineitä, vaan siis sellaisia, mihin liittyy jokin kokemus. Nämä jäävät varmasti mieleen ja ovat hyvä valinta esim. silloin, kun ei keksi mitään ostettavaa tai kyseisellä henkilöllä on jo kaikkea. 
MITÄ SULLE ITSELLE TULI MIELEEN? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.