28.5.2017

TULE MUKAAN BLOGITIIMIIN!

Muistatte varmaan, kun puhuin alkuvuonna blogitiimistä. Nyt on käynyt vähän ikävästi, nimittäin porukkaa on lähtenyt aika reilulla kädellä pois, syystä jos toisesta, ja kun meitä on tällä hetkellä enää kaksi jäljellä, toiminta on ollut katkolla nyt muutaman kuukauden. Kuitenkin nyt yhdessä Noran kanssa päätettiin, että voitaisiin vielä yrittää jatkaa, jos mukaan tulisi lisää porukkaa. 

Etsimme siis noin 12-17- vuotiaita, innokkaita lifestylebloggaajia (blogin aihe voi olla myös joku muu, jos lifestyle-tyyppisiä postauksia on edes vähän) mukaan blogitiimiin!

Blogitiimissä me siis lähinnä jaetaan toisillemme erilaisia neuvoja blogiin yms. liittyen, autetaan ja tuetaan, tietysti luetaan ja kommentoidaan toistemme postauksia, ja meillä on ollut tapana noin kerran kuukaudessa julkaista yhdessä suunniteltu postaus, johon kaikki saavat vaikuttaa, ja josta kaikki sitten lopulta julkaisevat blogiinsa "oman versionsa". Esimerkiksi joulun alla julkaisimme muistaakseni joulu-aiheisen kysymyspostauksen. Tietenkin jatkossa kun uusia jäseniä tulee mukaan kuvioihin, voidaan muuttaa toimintaa jäsenten mieltymysten mukaan.  

Mikäli täytät kyseiset "kriteerit", ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi ja blogistasi enemmän!

- instagram directissä @momentofbeautyblogi
- sähköpostilla momentofbeautyblogi@outlook.com
- blogin kommenteissa (en julkaise)

💙

2 kommenttia:

  1. Hei ihana kuulla että te keräilette lisää väkeä tiimiin! Tulee pikkuisen ikävä meidän blogitiimi aikoja. Jos jossain vaiheessa mulla olis aikaa ja innostusta, haen blogitiimiin takaisin jos silloin vaan mahtuu :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, tervetuloa vaan jos siltä tuntuu! Tänne kyllä mahtuu :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.