8.5.2017

MY FAVOURITE QUOTES

Heissan! Tänään luvassa vähän erilainen postaus kuin aiemmin, nimittäin tänään aion esitellä mun lemppariquotet/miksi niitä nyt jokainen kutsuukin. En tiiä onko kukaan aiemmin tehnyt tämän tyyppisiä, on varmasti, mutta itselle ei ole tullut vastaan. Hyvä siinäkin suhteessa, ettei tule koko ajan vaan samanlaista tasapaksua pikselimössöä ja kilometrin pituisia tekstejä perunoiden kuorimisesta. 

Alempana olevat kuvat eivät ole minun, suurin osa on Pinterestistä ja joku taisi olla jostain muualta. 

Mulla ei oo mitään erityistä syytä, miksi tykkään näistä, näissä on vaan tosi paljon asennetta ja sellasta itsevarmuutta, mitä mäkin haluaisin. Kertokaa, mistä sitä saa! Paljonko maksaa, mitä kokoja on myynnissä? Onko palautusoikeutta? Ei kun joo, eihän sitä voi ostaa. Sitä joko on ihmisellä tai ei. Vai onko näin?


Mä oon elämässäni tottunut pettymyksiin ja siihen, että aina ei mene niinkuin oli suunnitellut. Silti oon pikkuhiljaa tässä ajan mittaan alkanut tajuamaan, että ehkä sittenkin kaikessa, myös niissä ikävältäkin tuntuneissa jutuissa on jotain hyvääkin. Vaikka joutuisi koulussa tekemään pari- tai ryhmätöitä randomien tyyppien kanssa, tai vaikka skootterin avaimet häviäisivät koulupäivän aikana (niinkuin mulle kävi tänään..)

Kuvahaun tulos haulle quotes


Vielä yksi neuvo tähän loppuun kaikille teille, tai oikeastaan meille:

ÄLÄ OTA ELÄMÄÄ LIIAN VAKAVASTI.
5 kommenttia:

 1. Onpa kiva blogi, jäin seurailemaan! Tosi siisti ja erilainen postausidea. Mä ite tykkään hirveenä eri quoteista ja tossa oli monia tosi kivoja. :)

  anettehenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Yksi quote/memehullu täällä kanssa! Näistä saa paljon ajateltavaa ja jonkinlaista voimaakin. Omiini lemppareihin kuuluu, myös tuo ananas :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut ideana tässä kuussa tehdä ihan samanlainen postaus! Mutta nää kuvat oli tosi hienoja kivoilla teksteillä!

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva postausidea! Jään seuraileen sun blogia, vaikuttaa hyvältä (:

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.