27.6.2017

EKAN LOMAKUUKAUDEN KUULUMISET

Postauksen kuvat pixabay.com

Heippa taas pitkästä aikaa! Oon pitänyt koko alkuloman aikalailla offlinea, eli oon ollut tosi vähän somessa, puhelimella tai ylipäätään missään virtuaalisessa maailmassa (se selittää senkin, miksi en kovin aktiivinen ole täälläkään ollut). En mitenkään tietoisesti eikä siihen varsinaisesti ole ollut mitään syytä, mutta oon huomannut sen, miten paljon enemmän kaikesta - etenkin kesälomasta -  saa irti ilman puhelinta ja muuta elektroniikkaa. 

En oo nyt lomalla tehnyt mitään maailmaa mullistavaa tähän saakka; aika lailla heti loman alettua hyppäsin Onnibussin kyytiin ja menin mun serkun ja sukulaisten ja tuttujen luo Pohjanmaalle, jossa olinkin vähän yli viikon. Tän jälkeen sitten sieltä serkku tuli mun mukana meille viikonlopuksi. Tehtiin kaikkea ihan sikakivaa silläaikaa kun oltiin yhdessä; käytiin yöuinnilla, löydettiin "uusi" uimapaikka, kiivettiin kallioille (älkää kokeilko, on oikeasti tosi vaarallista ja riskialtista. varsinkin niissä olosuhteissa, missä me kyseistä asiaa kokeiltiin..), nähtiin kyykäärme tiellä, keksittiin uusia insideläppiä ja -vitsejä, käytiin uimassa eri paikoissa, syötiin ja oltiin shoppailemassa Ikeassa... hauskaa oli!


Sain myös toukokuun lopussa hommattua itselleni työn, ja oon ihan hemmetin ylpeä! Eli siis jaan mainoksia yleensä keskiviikkoisin ja/tai lauantaisin tähän mun kodin lähistölle. Työ alkoi mulla 3.6 ja tähän astiset kokemukset on pääosin positiivisia. Työ kuulostaa tosi helpolta, mutta näin about kuukauden jälkeen ensimmäistä palkkapäivää odotellessa alkaa välillä vähän ehkä hermo kiristyä, eikä aina tekisi mieli taas lähteä samaa lenkkiä kiertämään. Mutta varmasti sitten kun se eka palkka tulee, motivaatio nousee taas ihan eri tasolle! Tää työ siis ei oo varsinaisesti mikään määräaikainen työ tai kesätyö, vaan tää kestää just niin kauan kun mä haluan, mikä on sinällään hyvä, koska jos mä tätä sitten aion jatkaa myös koulun ohella, saan myös kivasti vähän omaa rahaa opintotuen lisäksi. 


Eilen totuus iski valitettavasti vasten mun kasvoja, sillä rakastamani, jumaloimani ja koko vuoden suosikkisarjani, ehkä myös teidän lempparinne Skam loppui. En niinku oikeesti tiedä enää mitä elämälläni teen, tuntuu kun joku mun läheinen ihminen ois kuollut. Näin herkkänä ihmisenä en oikeasti voinut olla itkemättä jakson lopussa. Tuli vain oikeasti sellainen tunne. että EI, TÄÄ EI VOI LOPPUA NÄIN (se ei ylipäätäänkään saa loppua..). Mutta minkäs teet. Onneksi on yle areena.


Oon myös tuskastellut nyt lomalla muidenkin ikävämpien asioiden kanssa, nimittäin vanhojentanssit 2018. Mä menen siis ensi vuonna lukion kakkoselle, joten bingo, sekin stressi osuu sitten meikäläisen kohdalle, koska meinaan (ainakin tällä tietoa) tanssia vanhat. Näin heti alkuun on kyllä meinannut tulla aikamoisia turhautumisen tunteita, kun jo ensimmäinen pieni vastoinkäyminen on ilmoitellut itsestään, nimittäin tanssiparin hankinta. Oon kysynyt jo varmaan kolmelta, mutta ei ole kovin hyvin ainakaan näin alkuun mennyt.

Mulle on sinänsä ihan sama, kuka se mun pari tulee olemaan, koska kyseessä ei ole Unelmien poikamies 2018 - vaan lukion vanhojen tanssit, jotka kestää huiman yhden päivän. Ja kyllä mä luulen, että mulle joku pari jostain löytyy, enkä halua koko loppulomaani pilata sen takia. Se on sitten sen ajan murhe. On kaikki muutkin saanut tanssinsa tanssittua, joten miksen minäkin. On ne jotkut hankkinut parinsa vasta syksyllä kurssin alussa.

Muitakin tansseihin liittyviä asioita on tullut mietittyä, esim. pukua, kampausta, meikkiä ja sitä, mistä ne hankin ja milloin. Tää kaupunki missä asun, on kuitenkin sen verran pieni, että varmasti kaikille halukkaille ei riitä kampaaja- tai meikkausaikoja, että olisi vissiin ollut viisainta varata ajat jo keväällä.. varmaan kannattaisi olla ennemmin etuajassa kuin myöhässä, mutta en halua innostua liikaa etukäteen, kun ei sitä pariakaan vielä ole. Onneksi tässä on vielä monta kuukautta aikaa miettiä, joten ehkä jätän tämän asian hetkeksi pois päiväjärjestyksestäni.


Loppulomalle mulla ei oo erikoisempia suunnitelmia, varmaan vaan töitä, perus kotona löhöilyä ja psykologian 1. kurssin uudestaan opiskelu ja kokeen teko (saan tehdä sen kotikokeena kesäloman aikana) sekä 2. kurssin kokonaan itse opiskelu, josta koe on sitten heti koulujen alettua. Pitäisi kuitenkin muistaa nauttia lomasta kun sitä vihdoin on, kun koulut starttaa, seuraava loma onkin sitten syysloma, paitsi mulla, kun lähden syyskuussa Turkkiin :D mutta, muistakaahan tekin ottaa kaikki ilo irti lomasta ja näistä "ihanista ja kesäisen lämpimistä" säistä joita tarjotaan! 

Jos ette oo vielä käyneet kuuntelemassa allaolevaa biisiä, suosittelen todella lämpimästi❤3 kommenttia:

  1. Huikee postaus, nauroin ääneen ja meillä oli kyllä super hauskaa! :D

    VastaaPoista
  2. Älä suotta panikoi pariasiaa, ymmärrän että se stressaa mutta kyllä viimeistään opettajat taikoo sulle jostain parin kurssin alussa :D ja kannattaa kysellä jo nyt kampaaja-ajat yms valmiiks niin säästyy siltä stressaukselta sitten lähempänä ja pääsee keskittymään pelkästään tansseihin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.