6.3.2017

VIIMEAIKOJEN SUOSIKIT

Vihdoin se alkoi, nimittäin hiihtoloma! Tuntuu ihan oudolta, kun vastahan oli joulu ja uusivuosi. Nyt sitä ollaan tosiaan jo maaliskuussa ja kesälomaan on 89 päivää, mikä tuntuu ihan uskomattomalta, mutta samalla tietysti ihanalta! 

Mitään ihmeempiä lomasuunnitelmia mulla ei ole, loma menee kotona ollessa ja yhteiskuntaopin tehtäviä tehdessä, että saisin sen numeron vihdoin todistukseen, ettei ensi vuonna tarvisi käydä koko kurssia uudestaan. Nojoo, en mä koko lomaa aio opiskelulle uhrata. Kävin myös pari viikkoa sitten kirjastossa lainaamassa pari kirjaa, ja meinasin lukea ne nyt lomalla, kun on aikaa. Varmasti ulkoilen myös melko paljon, tänään kelit kyllä olisivat suosineet mutta silti se telkkarinkatselu houkutti enemmän :D jos sitä myös jotain hyvää safkaa laittaisi niin tuntuisi vielä enemmän lomalta. Pitää kyllä ottaa kaikki irti tästä "ainutlaatuisesta" viikosta ja ladata akut täyteen, että sitten jaksaa painaa tehokkaasti hommia loppukevään. 

Mä en oo varmaan ikinä tehnyt tän tyyppisiä "suosikki" postauksia, mutta nyt ajattelin toteuttaa sellaisen, kun tuli mieleen niin paljon kivoja juttuja. Ja vaikka monet muutkin varmasti tekevät näitä, tarkoituksenani ei ole matkia ketään. En arvostele tai listaile tässä nyt mitään tuotteita tai tavaroita, vaan oikeastaan asioita ja "ei tavaroita", toivottavasti ymmärsitte :D
SKAM


Kuvahaun tulos haulle skam

Varmasti kaikki teistä on ainakin kuulleet sarjasta ja sen, miten paljon sitä hehkutetaan nyt joka paikassa. Jos joku ei vielä ole tätä katsonut, suosittelen oikein lämpimästi! Sarjaan koukuttuu tosi nopeasti, sarjaan on mun mielestä tosi helppo "päästä sisään", joissain jaksoissa on itsekin saanut vääntää itkua ja kun mä rakastan just kaikkia rakkaushömppä-leffoja ja sarjoja, tää oli kyllä ihan kymmenen kautta viis. Yle Areenasta näkee kaudet 1-3, nelonen julkaistaan vissiin tässä kevään aikana ja sitä mä odotan kuin lapsi joulua..
MYÖHÄISET KOULUAAMUT

Se tunne, kun viimeiset seitsemän kuukautta oot istunut koulun penkillä lähes joka arkipäivä klo 8.00-15.35, ja vihdoin saat hengähtää, perjantaisin meet kouluun vasta vaille yksitoista ja pääset kahdelta. Samoin se, kun oot tiistaina kahdeksasta puoli yhteen. Ei löydy sanoja. 

ARTTU LINDEMAN JA KUMPPANIT

Henkilön Roosa Tarvainen kuva.

Joo, myönnettävä siis, että oon ollut nyt kahdella hänen keikalla alle parin viikon sisään. Mutta nekin oli vaan siksi, kun sattuivat olemaan sen verran lähellä, että oli mahdollisuus mennä, kun ei ihan joka päivä tule lähdettyä eikä ole kyllä mahdollisuuksiakaan aina. Huippuja keikkoja oli molemmat, ja toissapäivänä mukana oli myös Ollie. Ilmeet ylemmässä kuvassa on kyllä mahtavat ja laatu perus iPhone :D ehkä paras fiilis ikinä, kun keikan jälkeen sanottiin, että "kamera valmiiks, yks kuva mahdollisimman nopeesti että kaikki ehtii" ja sitten annoin puhelimen Lindelle ja tää otti seittemän kuvaa ja sain vielä halinkin kaupan päälle💖 vaikka oli jo ennen sitä sanottu, ettei enää haleja vaan pelkät kuvat, ettei kukaan jää ilman. LOVE YOU GUYS, oli huippua.
GABRIELLE


En tiiä voiko johtua myös Skamista, mutta oon tässä viimeisen kuukauden luukuttanut tosi paljon Gabriellen paria biisiä, 5 fine frøkner ja høster. Ne on siis norjankielisiä enkä niistä kaikkea ymmärrä, ja lausuminenkin on vähän haastavaa kun norjan kielessä on se erilainen ärrä jne. Noi jää kyllä erittäin helposti päähän soimaan, joten kuunnelkaa ihmeessä, ainakin spotifysta löytyy. 
FYSIIKAN JA MATIKAN OPISKELU


Fysiikka on yllättänyt mut "helppudellaan" tässä jaksossa. Oon aina ollut ihan huono siinä ja ainoa juttu mikä yläasteen fysiikantunneilla kiinnosti, oli varmaan puhelin. Nyt kuitenkin asiat on olleet ainakin välillä jopa niin helppoja, että olen selvinnyt läksyistä joskus ilman apua ja osannut tehdä kaikki kotitehtävät, mikä on mulle jo tosi paljon. Joskus tietysti on vaikeampaa, mutta sille ei voi mitään, niin se aina menee. Matikka on ollut välillä jopa pelottavan helppoa, kun viime kurssista sain tosiaan hylsyn. Voin jopa nyt sanoa, että matikka ja fysiikka on ehkä yhdet lempiaineistani tällä hetkellä. Kyllä. vaikka kummastakaan en ole lukiossa saanut seiskaa parempia numeroita.

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!


1 kommentti:

  1. Olipas hyvä suosikkipostaus! Itekkään en oo kauheesti kirjoitellut mun suosikeista, mutta nyt kun niitä löytyi julkaisin pitkästä aikaa sellaisen. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.