12.3.2017

KEVÄT TULEE

Heips! Huomenna paluu koulunpenkille, en tykkää. Se on positiivista kuitenkin, että kevät taitaa olla tuloillaan kovaa vauhtia. Tai jos ei kovaa vauhtia, niin sieltä se kumminkin ennen pitkää tulee. Eikä mua kyllä yhtään haittaa, että on taas vaihteeksi valoisampaa, ilmat lämpiää, aurinko välillä näyttäytyy ja lumet sulaa :) pääsee vihdoin käyttämään (ja ostamaan..) kivoja kevätvaatteita ja voi jo ne ihan paksuimmat talvivaatteet jättää odottamaan seuraavaa talvea. Oikeastaan, mä niin tykkään tästä! Saa ihan uudenlaista energiaakin nyt kun kevät tulee ja se synkkä harmaa talvi jää taakse. 


Nojoo, myönnettävä on, että kuvien perusteella ei kyllä näytä vielä kovin keväiseltä. mutta eilen oli kyllä tosi hyvä ilma olla ulkona kuvaamassa! Viikko sitten menin vielä kouluun paksulla valkoisella toppatakilla, joka päällä näyttää ihan eskimolta, kun taas eilen tarkenin t-paidalla ja lyhyellä farkkutakilla. Vetäisin myös arskat päähän ensimmäisen kerran sitten lokakuisen Turkin reissun jälkeen :D kyllä se meinaa siltä näyttää, että talvi on jäämässä taakse ja kevättä kohti mennään!❤1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.