20.6.2016

Mullekko nenäkoru?

Heips! Nyt mä oon sitte virallisesti lomalla, 10 päivää töitä takana ja se oli siinä. Rahat tulee tilille ens kuussa, just sopivaan aikaan. Kelit ei oo kyllä suosinut, koko viikonloppu tuli vietettyä neljän seinän sisällä ja siitä huolimatta koko kroppaa koristaa ainakin puolenkymmentä itikanpuremaa. :))) ainakin viimeisen parin viikon univelat oon saanut nyt kuitattua, ja muutenkin voimia keräiltyä takaisin. Tosin eilen oli kyllä aikas hulvattoman hauska palata kotiin iskän luota, kun heti pääsin siivoilemaan kissan oksennuksia lattialta :D myöhemmin Ilona laattaili mulle vielä lisää siivottavaa, joten ei ainakaan hommat päässy loppumaan. Kävin myös suihkussa ja miten se nyt kuuluis sanoa, " tein jalkakylvyn " tai niin :D  käytiin viikko sitten laivalla, alempana pari kuvaa satamasta ja ostoksista.
         ostin laivalta, hinta siinä 16 € paikkeilla :)
         ostin myös laivalta. Oikea hinta 72 €, alennuksessa n. 30€
        I ♥ OREO


Sitten otsikko. Oon tässä jo tosi kauan halunnut jonkun lävistyksen. Se ajatus on aina ajan myötä hiipunut, "en mä uskalla", "ei se kuitenkaan käy mulle", "ehkä joskus myöhemmin", mutta nyt oon päässyt eroon noista ajatuksista ja oon jo lähes varma, että käyn ottamassa tällä viikolla nenäkorun. Miksi juuri sen? Se on mun mielestä hieno, yksi niistä ainoista lävistyksistä jotka mun mielestä oikeesti on hienoja ja se sopii yllättävän monelle. Siinä ei mun tietääkseni oo sitä uloskasvamisriskiä, mikä napa- ja kulmakoruissa ainakin on? Ja se on helpompi kun suun alueella olevat lävistykset, kun nehän voi aiheuttaa jotain hammasvaurioita ja ienrajan vetäytymistä. Ja paranemisaikana piti tietääkseni vältellä hiilihapollisia juomia, maitotuotteita ja jotain (valistakaa jos oon väärässä) niin nenäkoru on siinäkin mielessä helpompi. Tosin huulikorukin mulla on EHKÄ suunnitelmissa joskus ottaa, mutta ei vielä pitkään aikaan.  

Mulla on aika matala kipukynnys, joten en sitten tiiä miten paljon se itse lävistäminen tulee sattumaan, mutta sehän kestää vain ihan hetken eikä siihen kuole. Vähän myös kuumottaa se, miten se vaikuttaa että ottaa lävistyksen kesällä, tulehtuu varmaan helpommin? Mutta jos puhdistelee sitä ahkerasti eikä räplää likasilla käsillä niin varmaan se auttaa. KAIKKI TE, KELLÄ ON NENÄKORU / KOKEMUSTA NENÄKORUISTA, TAI MUUTEN OSAISITTE ANTAA MULLE VINKKEJÄ TAI MUUTEN VALISTAA ASIASTA, olisin enemmän kuin kiitollinen, jos kertoisitte kokemuksianne, millaista korua käytätte/mitä suosittelette ja muita juttuja :--) 


Mukavaa maanantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tuohon kelloon varsinkin tykästyin :)

    Ota ihmeessä nenälävistys! Munkin mielestä ne on ainoita oikeesti nättejä lävistyksiä, tai ainakaan omaa silmää ei miellytä huuli- tms korut.

    http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.