28.7.2016

LINKKAA BLOGISI

Heips! Kohta sanotaan heipat heinäkuulle, ja toivotetaan elokuu tervetulleeksi. Eipä ole kauaa siihenkään, kun koittaa myös paluu arkeen; opiskelu alkaa taas, kesä jää taakse ja illat alkaa pimenemään. Syksy tuo mukanaan kaikkea uutta, ja ajattelin järjestää täällä blogin puolella pienen erikoisuuden, koska haluaisin saada uusia blogeja lukulistalle. Varmaan jo otsikosta näitte mikä on homman nimi, mutta tuossa alempana koko juttu lyhykäisyydessään :)

 • linkkaa sun blogi kommenteissa
 • kerro vähän minkälainen blogi on kyseessä, vähän itsestäsi ja jotain muuta jos haluat :) ei tarvitse kirjoittaa mitään romaania, mutta pieni info olisi kiva!
 • liity lukijaksi tähän blogiin (ei pakko, mutta toivottavaa)

Käyn katsomassa kaikki blogit, ja riippuen kommenttien/linkattujen blogien määrästä, valitsen niistä 5 parasta. Kokoan parhaista blogeista oman postauksen, ja kerron vähän, mikä niissä kolahti ja miksi valitsin juuri ne.

AIKAA LINKKAILLA BLOGEJA ON 31.8 ASTI ELI ELOKUUN LOPPUUN

(elokuun ajan ilmestyy siis ihan tavallisia postauksia)

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä osallistuu :) Kiitos kaikille jo etukäteen vaivannäöstä!
10 kommenttia:

 1. Ajatuksia. Unelmia. Kuvia ja runoja. Hippusen rakkautta.
  pupunkuvajaruno.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  Kasvisruokablogi, jossa keskityn pääasiassa jakamaan reseptejä. :)

  VastaaPoista
 3. http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi
  Blogia kirjoittelee 14-vuotias tyttö. Blogissa kerron elämästäni ja muusta sellaisesta. Blogini on aikalailla lifestyle tyyppinen. Ja postauksia löytyy laidasta laitaan.

  VastaaPoista

 4. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  Täällä kirjoittelee 20-vuotias tyttö. Blogistani löytyy mm. luontokuvia, arjen pikkufiilistelyjä, ajatuksia ja hyvää mieltä. Tervetuloa seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 5. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Juttuja omasta sporttisesta ja ehkä paikoin katu-uskottavastakin tyylistä naisellisilla viboilla, ajatuksia elämästä ylipäätään, asiaa hyvinvoinnista ihan kaikin puolin ja inspiroitumista ja inpiroimista. Lifestyleä ja uuden kodin myötä myös sisustusjuttuja. Välillä ajatuksia myös pintaa syvemmältä mutta meno aina positiivinen ja hyväntuulinen. 20 / JKL

  VastaaPoista
 6. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 19 // Jyväskylä, Kirjoittelen valokuvapainoitteista lifestyleblogia aiheesta kuin aiheesta!

  VastaaPoista
 7. http://inka-allornothing.blogspot.fi

  Inka Nitta on positiivisen, pian parikymppisen Tampereen hurjan lifie blogi. Blogin pääpainona asukuvat, kauneudenhoito & sisustusjutut. Maan ja taivaan väliltä kuitenkin juttua ruokaresepteistä videohaasteisiin.

  VastaaPoista
 8. http://walkwithmelotta.blogspot.fi/
  Vasta aloittanut blogi muutaman vuoden tauon jälkeen. Blogin sisältöön vaikuttaa asiat, mitkä ovat lähellä sydäntäni ja sen näkeekin heti etusivulta :) Todella kiva blogi sinulla ja tervetuloa tutustumaan minun blogiini!

  VastaaPoista
 9. http://cowswings.blogspot.fi/

  19-vuotiaan opiskelijan taideblogi, mukana myös jonkin verran stressailua muuton ja yliopiston alkamisen takia. Yleensä kuitenkin aika pirteä ja värikäs blogi!

  VastaaPoista
 10. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan maailmanmatkaajan reissu-/lifestyleblogi. Juttua löytyy asiasta ja asian vierestä varustettuna kuvin, tällä hetkellä kirjoitellaan Australiasta :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.