31.3.2016

Healthy food is good

Nyt pitkästä aikaa vähän erilaisempaa postausta, nimittäin tänään ajattelin jakaa teille tälläisen tositosi helpon ja simppelin välipala-ruokaohjeen. Kaikkien, jotka on peruskoulun ekaluokalta päässeet, pitäisi osata voileipä tehdä ihan ilman ohjeitakin, mutta tää oli tosi hyvää ja terveellistä ja varmasti joukossa on myös niitä, joilla ei ne ruuanlaittotaidot ole ihan huippuluokkaa, joten tämän VARMASTI jokainen osaa tehdä. :) Tossa alla on ohje miten minä tein, jokainen voi tehdä sitten niin kuin haluaa ja lisätä väliin haluamiaan aineksia.

Täytetyt voileivät Roosan tyyliin

2 kpl Reissumies Kaura- leipiä (yht. 4 puolikasta)
muutama viipale kermajuustoa
flora-margariinia

2 tomaattia
pala kurkkua
muutama salaatinlehti
tuoretta basilikaa

1. Ensin voitelin leivät ihan normaalisti, laitoin juustosiivut väliin ja lämmitin mikrossa sen verran että juusto vähän ehti sulaa. Margariinin olisi tietty voinut jättää poiskin, syödessä rasvaa valuu aika ikävästi käsille..

2. Sillä aikaa kun leivät oli mikrossa pesin ja pilkoin kasvikset, ja lopulta täytin leivät. Osan täytteistä napsin ihan suoraan, koska kaikki tomaatti- ja kurkkuviipaleet eivät mahtuneet väliin :-D

3. Lopuksi laitoin leivät vielä suodatinpussiin, koska ne olivat vielä aika kuumia ja muuten olisin saanut sivoilla välistä tippuneita kurkkuviipaleita ja tomaattimehuja lattialta ja oisin sotkenut vaatteet (ensi kerralla täytettä voisi laittaa ehkä vähän hillitymmin :P)


Hyvä ja terveellinen tapa korvata esim. lämmin ruoka :-)

Tälläistä tänään, viikonloppuna viimeistään seuraavan postauksen merkeissä.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.