3.4.2016

Kevätsää lämmittää

Moi! Mun piti tehdä postausta jo itseasiassa perjantaina, mutta oli tosiaan silloin ratsastustunti illalla ja käytiin iskän kanssa kaupassa sun muuta, joten en sitten silloin kerennyt. Lauantaina laitoin ruokaa ja leivoin koko päivän, koska olin luvannut mummolle leipoa pullaa johonkin ihme tapahtumaan, josta sain sitten 10 € palkkaa :) tein myös mutakakun, mutta en saanut sitä TAASKAAN onnistumaan.. aluksi se oli vielä jopa liiankin raaka ja laitoin sen takaisin uuniin, ja sitten eipä aikaakaan kun se sitten paistuikin liikaa, eikä se taaskaan jäänyt siitä keskeltä "vähän raa'aksi" niinkuin on tarkoitus. Ja no jos vielä palataan siihen pullanpaistoon, niin taikinasta tuli jälleen erittäin hyvä. Ainut, minkä kusin taas, oli se, kun en muistanut voidella niitä kananmunalla. Ulkonäkö ei kyllä häikäissyt :D mutta noh, aina ei voi kaikki mennä ihan nappiin! 

Tänään ajattelin tehdä tästä postauksesta kuvapainotteisemman, kun on aika tiiviisti ollut viime viikon aikana pitkää tekstiä ja maratoonipostauksia. Tälle viikolle on jo muutamia postausaiheita valmiina, mutta en vielä aio paljastaa niitä ;) 
Näyttää siltä että kevät tosiaan on tullut, eikä siihen kesäänkään enää ole kuin pari kuukautta! 

Tein eilen ELÄMÄNI ENSIMMÄISEN kunnon videon, jossa siis on mulle tärkeitä ihmisiä ja niinkun videossakin sanotaan, tein tän sen takia, kun teidän tietävän että ootte mulle oikeesti kaikki :) ei sitä vaan tuu koskaan ääneen sanottua. En oo mikään videoguru vielä, joten kovin tasokasta tuosta ei ymmärrettävästi tullut. 


Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!❤Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.