5.11.2016

Ärsytyksen multihuipentuma - mikä ärsyttää?

Heips! Pitkästä aikaa taas olen täällä ruudun toisella puolella, ja tällä kertaa aihepostauksen parissa. Viime viikot koulussa ovat olleet todella rankkoja, läksyjä on ollut PALJON, tehtäviä jäänyt palauttamatta, koko ajan ollut pelko takapuolessa, että milloin tulee häätö joltain kurssilta pois, tai vähintään joltain opettajalta kamala saarna :D lisäksi olin viime viikon flunssassa, joten postauksen aihetta ei tarvinnut edes oikeastaan miettiä, vaan se vaan pulpahti jostain alitajunnastani. Mutta nyt, mä aion viis veisata positiivisuudesta, ja kertoa teille, mitkä asiat mua ärsyttää. Liittykää kerhoon!

1. Tavaroiden katoaminen

Tiedättekö sen tunteen, kun on kiire jonnekin, ja juuri silloin puhelin, avaimet, koulukirja(t), penaali, essee, kuulokkeet, huulirasva, hajuvesi tai joku vastaava elintärkeä juttu onkin hukassa, vaikka se oli vielä 10 sekuntia sitten eteisen pöydällä? Kaivelet hysteerisenä koko talon läpi kahteen minuuttiin ja teet uuden maailmanennätyksen. Sitten siinä puoli ikuisuutta etsineenä tajuatkin, että se pirun kännykkä on housuntaskussa :))))

2. Aikaiset herätykset

Tätä ei varmaan tarvitse edes selittää. Kuka herää vapaaehtoisesti aamulla seitsemältä? Nukkuminen on parasta mitä mä tiedän. Vähän pelottaa, miten tulevaisuudessa käy, kun on herättävä töihin jopa viideltä aamuisin, ja jos meinaa lapsia hankkia, niin siinähän ei paljon nukuta sitten. Onnea tulevaisuuteen vaan :D

3. Liikaa tekemistä

Läksyjä 7 aineesta, esseen palautus huomiselle, sanakokeet silloin, verbikokeet tällöin, itsenäisten tehtävien palautuspäivä ylihuomenna, koeviikko tulossa (johon et tietenkään ole yhtään valmistautunut), pianoläksyjä; harjoittele sonatiinia, soita neljä oktaavia fis-duuria mukaanlukien kolmisoinnut ja kadenssit. Pyykkikori on täpötäynnä ja katsot kauhuissasi vaatekaappiin; kaikki alusvaatteet, paidat ja sukat odottavat likaisina pyykkikorissa. Sitten rakas Äiti tulee käskemään tyhjäämään astianpesukonetta, ja päättää keksiä vielä sen jälkeen jotain "mukavaa" lisähommaa. EI KIITOS!


4. Se aika kuukaudesta 

Itkettää, masentaa, ärsyttää, suututtaa, joka paikkaan sattuu, ne jäätävät vatsakrampit, juuri kun särkylääkettä tarvitsisi niin sitä EI OLE, ja lukuisat muut ongelmat, kuten japaninlippu- kuviot. Kaikkea me naiset joudutaankin kestämään. Ja ne kamalat mielialan vaihtelut... Ei hyvää päivää.


5. Tyhmät ihmiset


En voi väittää, ettenkö itse koskaan kuuluisi tähän ihmistyyppiin, mutta ihan oikeasti, voisin joskus repiä pääni irti kun ärsyttää. Ensinnäkin se, ettei voi kuunnella ohjeita mitä annetaan. Sitten minuutin päästä kysytään "niiiin mitä piti tehä?" ei näin. Ja myöhästely. Jos joku alkaa yhdeksältä, siellä ollaan ennen yhdeksää eikä tasalta tai kymmenen yli. En siis suorastaan väitä, että tälläiset asiat tekisivät ihmisestä tyhmän, mutta siis ymmärsitte varmaan pointin :D  Tiivistettynä ihmiset, jotka tekevät tahallaan niinkuin ei pitäisi tehdä. 6. Asiat loppuvat väärään aikaan


Esimerkiksi vessapaperi, lyijykynän lyijy, hoitoaine, suihkutettava dödö/kuivashampoo TAI puhtaat vaatteet :) ja se hirveä tunne, kun hiippailet kauheassa nälässä jääkaapille, ja kauhuksesi siellä ei ole "mitään". Ja tosiaan, miksi se riivatun hoitoaine loppuu AINA ennen shampoota? Vaikka niitä on yleensä yhtä paljon, shampoo kestää mulla varmaan muutaman viikon pidempään.. :D ja ehkä pahin näistä on tuo vessapaperi. Juuri h-hetken koittaessa tajuat, että paperi on päässyt loppumaan, ja teillä kotona sitä säilytetään toisella puolella taloa. Ja jos hyvin käy, vieläpä eri kerroksessa. Nam.

7. Ei ole rahaa/liian vähän rahaa

Haluaisit juuri sen tietyn puhelimen, mutta vanhempasi eivät suostu maksamaan, ja sulta puuttuu se viiskymppiä. Tai muuta vastaavaa. Juuri kun sulla on paljon massia ("paljon"), et keksikään mitään ostettavaa. Ja kun oot ihan persaukinen ja teet sen virheen että lähdet kauppaan, voi että kun ne hyllyt notkuu kaikkea mitä tekisi mieli.

8. Vaatekriisit

Aamulla olet jo vähän myöhässä koulusta, yrität hoitaa hommat mahdollisimman nopeasti, mutta ne hiton vaatteet on aina niin vaikea valita. Kaappi pursuaa vaatteita, mutta mikään paita ei sovi yhteen niiden tiettyjen housujen kanssa, Ja kun ei vaan löydy oikeanvärisiä rintsikoita. Tai parillisia JA samalla myös ehjiä sukkia. Ja kun olet löytänyt juuri täydellisen asun, huomaat, että housuissa on reikä haarovälissä, sukissa reikä tai paidassa joku ihme tahra. Tai hyvällä tuurilla sotket sen valkoisen paidan huulipunalla tai ripsivärillä, jos et ehdi läikyttää siihen jotain muuta, kun syöt aamupalaa.

9. Kun asiat jää roikkumaan


Huone pitäisi imuroida, roskat viedä, kiikuttaa vaatteet pyykkikoriin ja pestä ne, lukea kokeisiin ja tehdä läksyt. Mutta seuraavana päivänä huomaat, että mitään edellisistä ei tullutkaan hoidettua. Se vaan on niin vaikeaa tarttua hommiin, ja jättää se puhelin lataukseen. Samalla ärsyttää ihan kympillä, kun hommat jää puolitiehen, mutta ihan mikä vaan muu juttu houkuttelee enemmän. Toisaalta, onhan se myös aika mälsää asua sotkuisessa huoneessa. 10. Meikki menee pieleenKatsot videota, jossa ammattimeikkaaja tekee hienot rajaukset tai jotain muuta vastaavaa. Päätät itse kokeilla, mutta kun katsot peilistä lopputulosta, näytät pandalta, tai yksinkertaisesti ihmiseltä, joka ei vaan osaa meikata. Tai se, kun piirrät kulmia tai laitat ripsiväriä, toinen puoli onnistuu aina hyvin, mutta toinen ei meinaa mennä kohdalleen sitten niin millään. Ja auta armias jos tökkäät ripsiväriharjalla nenänvarteen, tai aivastat juuri, kun ripsissäsi on tuplakerros juuri levitettyä maskaraa. Meikkipohja pilalla. Tämän takia en pahemmin meikkaa.... :D              Kommentoi alas, mikä just sua ärsyttää tai laittaa sun veren kiehumaan! 

8 kommenttia:

 1. Apua! Alko ihan naurattaa kuinka kauheeta se vaan voi olla ja kuinka samaistun näihin lähes jokaiseen. Koitetaan pärjätä yhdessä :DDDDDD Oah.

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hyvä etten ole ainut! :D

  VastaaPoista
 3. Meikäkin samaistuu lähes jokaiseen😊

  VastaaPoista
 4. Haha pystyin samaistumaan kaikkiin! Mun veren sai eilen kiehumaan se, kun olin edellisenä päivänä yrittänyt asentaa meille kotiin Wifiä yhteensä 4 tuntia enkä onnistunut. Sitten sain sen toimimaan, kun painoin modeemista RESET-nappulaa. Sitten se toimi tuosta noin vain. Jos olisin edellisenä päivänä painanut sitä, ei asentamiseen olisi mennyt ehkä kuin 10 minuuttia. Kyllä verenpaineet nousi niin että meinasi koko laite lentää ikkunasta! :D

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kyllä voi samaistua näissä useaan :D Mua ärsyttää kauppakeskuksissa tai muuten vaan edessä matelevat ihmiset, jotka ei tajua väistää. Yleensä näitä esteitä esiintyy eniten kiireessä.

  https://funfitfash.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on oikeasti niin rasittavaa ja juuri varsinkin kiireessä! :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.