13.11.2016

I feel good ★

Morjens taas kaikille! 

Tänään olen ahertanut tunnollisesti lähes koko päivän koneella blogin parissa, ja kuten tarkkasilmäisimmät ehkä saattoivat huomata, lisäsin tänään muutaman someikonin sivupalkkiin. Sieltä pääsee siis nyt suoraan klikkaamalla mun youtube-kanavalle (jossa kyllä ei hirveämmin vielä ole mitään), ask.fm-profiiliin, blogloviniin ja blogin instagram-tilille. Käykää kaikki halukkaat follaamassa, siellä ilmoittelen uusista postauksista ja muista blogijutuista. Sinnepä siis! 

Lisäksi mulla on tulossa blogiin joulukalenteri, eli siis ainakin 24 päivän ajan saatte nauttia päivittäin uusista postauksista täällä blogin puolella (jos hyvä tuuri käy, mahdollisesti 31 päivän..) joten jos sulla olisi idea tai pari, millaisia juttuja haluaisit joulukalenteriin, niin ei kun vaan kommenttia tulemaan! :) etukäteen en aio paljastaa millaista on luvassa..
Siitä johtuen, kun joulukuussa on sitten tulossa monen monta postausta, en ehkä kirjoittele niin aktiivisesti loppukuun aikana, ja koska mulla on tulossa ihan pian koeviikko, kokeisiin lukua ynnä muuta lomareissua perheen kanssa, otan ehkä vähän vähän kevyemmin nyt siihen saakka. 


Tsekkaa alta Alesson ihan sikakiva uudehko biisi, tykästyin ainakin itse heti! ♥
Mulla ei nyt muuta sen kummempaa, seuraavaan kertaan!12 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja oi, itsekin tykkään tuosta Alesson biisistä! Liityin myös lukijaksi <3

  ainokainenn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva, että tykkäät :) se biisi on ihan huippu!

   Poista
 2. Tosi kiva postaus. Blogien joulukalenterit on aina niin kivoja ja diy postaukset ja muut joulu aiheiset postaukset on loistavia, joten niitä olisi kiva nähdä joulukalenterissa! :)

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Sen verran voin paljastaa, että jotain sen sorttista on luvassa! :)

   Poista
 3. Samaa mieltä kun edellinen kommentoija! Diy-jutut on parhautta, ja niitä on hauska lukea ja sitten koittaa itsekin tehdä. Kiva blogi, liityin lukijaksi!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi, joulu tulee <3 En malta odottaa! Miten olisi suosikkisi joululauluista, jotain jouluisia, DIY-projekteja, sun jouluperinteistä pari sanaa, throwback jouluun...? :)

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, täälläkin ootellaan joulua jo kuumeisesti :) Jos sulla ei oo luukuissa vielä jouluelokuvia niin lisää ne sinne!

  http://funfitfash.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ideoista! :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kiva postaus, ja pidän erityisestu sun bannerista. Hihi, mulla ainakin monta joulukalenteria luettavissa joulukuussa. Pitääkin kurkkailla joka päivä joulukuun aikaba sun blogia! Kaikki diy postaukset, joululahjavinkit leivonnaisineen. Sellaisia postauksia haluaisin erityisesti lukea. :) Onnea koeviikkoon ja ihanaa sunnuntaita! <3

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Odotan innolla joulukalenteri postauksia! :)

  VastaaPoista
 9. Haluaisin nähdä sun kertomuksia edellisistä jouluistasi, hyviä ja huonoja puolia jne. :) Aion olla myös aktiivisesti seuraamasssa joulukalenteria ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille positiivisista kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.