23.10.2016

Unelma onnesta

Olen vihdoin palannut blogin pariin, jee! Olin tosiaan viikon 42 Turkissa, seuraavan viikon kotona ja viime viikon sukulaisten luona lomaa viettämässä. Huomenna alkaa taas arki, ja luultavasti olen sitten aktiivisempi täälläkin, jos vaan kouluhommat antavat myöten. Olisi monta ihanaa postausideaa, jotka vain odottavat toteuttamistaan! :)

Seuraavaksi vähän kuvia ihanalta Turkin reissulta. Oli kyllä kaikenkaikkiaan täydellinen loma, ei voi muuta sanoa. Säät suosivat; koko viikon aikana ei satanut kertakaan, ja lämpötilat pysyivät lähellä 30 astetta joka päivä. Ihmiset olivat todella mukavia; tarjoilijat ja myyjät juttelivat mukavia, meidän hotellin ravintolassa oli yksi tosi kiva tarjoilija ja hän jopa tervehti meitä kun törmättiin kaupungilla :D monet tarjoilijat oli myös nuoren näköisiä ja komeita, joten oli sitä silmänruokaakin, hehheh :D ruoka oli tosi hyvää, tekemistä riitti, kukaan meistä ei saanut mitään pahaa vatsatautia tms, enkä edes palanut itse kuin ekana päivänä. Onnistunut reissu siis! Ainut miinus oli se, että ainakin mun mielestä viikko oli ihan liian lyhyt aika :D tekemistä olisi ollut niin paljon, että oli pakko karsia osa pois ja jäättää ensi kertaan.. mutta sen lupaan, että takuulla matkustan Turkkiin heti, kun mahdollista ja vanhempien lompakot antaa myöten ;)


 


Ensi viikolla luvassa lisää postauksia, jos vain suinkin ehdin :) 

4 kommenttia:

  1. Vitsit kuinka kivoja kuvia! Onnistunut matka nollut! Kivaa tiistaita :)


    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihanha blogi sinulla! Sait juuri uuden lukijan :D

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.