1.10.2016

Matkakuumetta + linkkaa blogisi top 5- kooste

Otsikko on aika sekava, mutta siis nyt heti tähän alkuun aion luetella ne 5 blogia, jotka erottuivat muista LINKKAA BLOGISI-haasteessa (vai mikä nyt onkaan oikea termi). Kaikki blogit olivat ihania, kiitos paljon kaikille linkkaajille! Ja pahoittelut siitäkin, että olen lähes kuukauden myöhässä :D mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän sitä sanotaan. 

BLOGIT EIVÄT OLE PAREMMUUSJÄRJESTYKSESSÄ!Kyseiset blogit olivat siis ylitse muiden. Ratkaisevia tekijöitä olivat mm. ulkoasu ja blogin yleisilme, ja aikalailla menin vaan "mututuntumalla". Kiitos kaikille vielä kerran ;-)

------------------------------------------------------------♥------------------------------------------------------------

Ylihuomenna koittaa vihdoin kolmas lokakuuta ja se ois sitten vihdoin sinne Turkkiin. En jaksa oikeesti odottaa enää yhtään :D kävin viikko sitten vielä Kuopiossa Matkuksessa tsekkaamassa vaatekauppojen alennukset sen varalta, jos vielä jostain löytyisi ihan muutamalla eurolla kivoja kesähepeneitä, ja löysinkin aurinkolasit, muutaman paidan, shortsihaalarin ja varvastossut, vai miksi kukakin nyt kutsuu niitä ihmeen rantaläpsykkäitä :D

Ensi viikon olen siis ainakin takuuvarmasti poissa blogin puolelta. Me tullaan takaisin Suomeen siis 10.10, ja ajattelin tehdä matkasta samantapaisen videon kuin kesällä käydessämme Latviassa ja Virossa. Kuvia nimittäin tulee otettua varmasti mielin määrin, joten on helpompi koota ne yhdeksi videoksi. Tykkään myös editoinnista tosi paljon, joten teen videoita myös sen takia :)


Taidan lähteä tästä nyt pakkaamaan, joten seuraavaan kertaan saakka moimoi!❤
1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.