8.6.2016

We're beautiful now

Vihdoin se on sitten loppu. Nimittäin ysiluokka, yläaste ja samalla myös koko peruskoulu. JEEEE! Sitä lauantaipäivää olin jo kuumeisesti odottanut, ja vihdoin se koitti. Olin niin tohkeissani, että heräsin jo pariin kertaan keskellä yötä siinä uskossa, että kello on varmaan jo sen verran, että on aika ruveta laittautumaan. Lopulta sitten klo 5.50 heräsin ja kun uni ei tullut enää silmään, nousin pukemaan. En meinannut jaksaa odottaa h-hetkeä, mutta odottaminen kannatti!

Olen nimittäin ihan supertyytyväinen todistukseen, kirsikkana kakun päällä vielä se, että sain kaksi stipendiä. Toinen niistä on sellainen ns. "perus" stipendi, joka myönnettiin aika monelle ysille hyvästä koulumenestyksestä. Toinen minkä sain, myönnettiin kahdelle ysiluokkalaiselle ja minä olin heistä toinen. Eli siis kirjapalkinto/stipendi ruotsista, "olet osoittanut kiinnostusta ruotsin kieltä kohtaan peruskouluaikana" oli perusteluna. Vielä en kirjasta ole lukenut kuin ehkä pari lausetta, koska ruotsinkielen taidot ei vielä ihan riitä lukemaan kyseistä tekstiä. Mutta siis, todistukseen olen enemmän kuin tyytyväinen ☺

                                                   toinen ruusu äidiltä, toinen isältä :--)


                     keskiarvo siis 8.7 ♥
                          stipendit :--)
aurinko kävi vähän silmään :D
Maanantaina tulikin aika pian ns. "arki" vastaan, kun mulla alkoi kesätyöt jo 8 aamulla, S-Markettiin siis heti aamusta :--) mutta hyvin mulla on mennyt, tekemistä on ollut yleensä enemmän kuin riittävästi, homma on mulle tuttua ennestään tuttua kun siellä olen jo tetissä ollut, ja apua on saanut aina jos on ollut ongelmaa, esim. kun olen purkanut kuormaa enkä ole löytänyt jonkin tuotteen paikkaa. Työkavereiden ja toisten kesätyöntekijöiden kanssa ei ole ollut ongelmia ja ihan hyvin ollaan tultu juttuun, joten ei tarvitse sitäkään murehtia. Tänään tosin oli itseltä vähän veto poissa. Yöllä en saanut kunnolla nukuttua ja kärvistelin vaan mahakivuissa. Olin siis tosi tosi väsynyt koko päivän, ja jossain vaiheessa aamulla kivut palasivat kun särkylääkkeen vaikutus loppui, enkä pystynyt kunnolla keskittymään töihin. Loppupäivä meni väsyneissä tunnelmissa, mutta jaksoin sen 6 tuntia sinnitellä töissä. Illalla muuten nukutaan!!

Saan palkkaa siis 350 € ja yhteensä 10 päivää olen töissä - se on mielestäni tosi hyvä summa. Rahoista varmaan suurin osa menee uusien vaatteiden osteluun, joko ostan kesävaatteita, tai jos ei ole kelejä, säästän rahat vähän myöhemmäksi ja päivittelen vaatevarastoja ennen koulun alkua. Saan palkan siis vasta heinäkuun puolella, ja en ole vielä yhtään varma millaisia kelejä silloin on luvattu. Haluaisin myös kovasti teltan :D ois niin siistiä nukkua nyt kesällä teltassa omalla takapihalla ja käydä uimassa keskellä yötä♥ Saa nähdä sitten, mitä rahoillani teen..


Kertokaa kommenteissa postausideoita, tai aiheita, joista haluaisitte postauksia. Otan ne mielelläni vastaan! :--)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.