17.4.2018

VIIMEAIKAISIA KUVIA JA VÄHÄN KUULUMISIA

Isäpuolen mökillä oli vielä eilen järvi jäässä, mutta varmaan ihan pian ne sulaa pois! Eiköhän sitä sitten jo uimaan pääse? ;)


Poikaystävän kanssa käytiin Pancho Villassa reilu viikko sitten ja oli se ruoka taas niin hyvää jälleen kerran! <3

Kovin on ruokapainotteinen ollut koko alkuvuosi ja myös nämä kuvat :D poikaystävän kanssa tehtyä jauheliha-juustopastaa ja hyvin maistui kyllä. 

Pääsiäisenä perheen kanssa tuli käytyä Pohjanmaalla, ja oli kyllä nättiä. 

Ratsastamassa olen käynyt myös viikottain ja kivaa on ollut, vaikka pari viikkoa sitten tipuinkin selästä, mitään ei onneksi sattunut. Kuvassa Omppu-poni :)

Tämä ja seuraava kuva eivät varsinaisesti tuoreita ole, kun lokakuulta ovat, mutta menköön. Serkun kanssa käytiin muistaakseni syyslomalla vähän seikkailemassa metsässä, vaahtokarkkien sun muiden paistossa. Ihme ettei eksytty!


Serkun ja hänen perheen kanssa käytiin tammikuussa Tukholman-risteilyllä, lunta ei ollut sielläpäin yhtään ja ihan toukokuisen säät oli, sanoisinko.


Kuvat otettu puhelimella, joten laatu on sen mukainen, pahoittelut! Ensi postauksessa luvassa enemmän tekstiä ja kuulumisia tarkemmin, muista tsekata se. Blogin instagramissa ilmoitan aina uusista postauksista, se kannattaa ottaa seurantaan, @micorazonblogi. Seuraavaan kertaan! :)

                                                                      - Roosa

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että oot aktivoitunu taas. Mukava lukea sun postauksia❤️

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.