27.4.2017

HUHTIKUUN KUULUMISET

Heissan! Melkoisen pitkä aika alkaa olla jo siitä, kun tänne olen viimeksi kirjoitellut. Tänä aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Tällä hetkellä fiilis ei ole erityisen hyvä, mutta eteenpäin on vaan puuskutettava. Oikeastaan todella monet asiat ovat alkaneet mennä alamäkeen viime aikoina, enkä oikeastaan tiedä miksi. Ehkä osittain tiedän, osittain en. 

Vaikka haluaisin pitää blogini positiivisena, levittää hyvää mieltä ja olla valittamatta. jossain se raja vaan tulee vastaan. Aina ei vaan jaksa olla positiivinen. Tätä lukiessa voi tulla kuva, että olen masentunut, makaan vaan sängyssä päivät ja yöt, en ole kiinnostunut mistään ja en halua elää. Se ei ole kuitenkaan asian todellinen laita. Vaikka juuri nyt on vaikeaa, en silti ole oikeastaan surullinen. Olen kyllästynyt itkemään ja angstaamaan. Koulumenestykseni on laskenut yläasteelta tähän päivään mennessä kuin lehmän häntä. Tähän on ehkä löydetty nyt selittävä tekijä, nimittäin mulla epäillään tällä hetkellä olevan mahdollisesti ADHD tai ADD. Asiasta on keskusteltu jo sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa, ja jatkotutkimuksia on tulossa myöhemmin. Nyt alkaa tuntua oikeastaan helpottavalta, koska asiaan saadaan sitten selvyys (tai ei..). Tuli sitä diagnoosia sitten tai ei, ei elämä tule tästä nykyisestä muuttumaan oikeastaan mihinkään suuntaan. Ellen sitten tule saamaan lääkkeitä, mutta se nyt on vielä ehkä liian kaukainen asia miettiä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään henkeä uhkaava sairaus, vaan ennemminkin poikkeavuus, joten ei huolta!

Mitäs muuta huhtikuussa onkaan tapahtunut? Meillä oli koeviikko ja uusi jakso alkoi, hain kesätöitä ja kävin työhaastattelussa, Skamin neljäs kausi alkoi, olen käynyt ratsastamassa, alkanut harrastaa taas vähän enemmän liikuntaa ja mitäs muuta. Huhtikuu on mennyt melko tavalliseen malliin. 
Huomenna olen lähdössä taas Vapun viettoon Pohjanmaalle, ja tarkoituksena olisi mennä serkun kanssa Powerparkin avajaisiin katsomaan Arttu Lindemanin keikkaa! Ollaan serkun kanssa kyllä vielä vähän epävarmoja toteutuuko keikka, koska se pidetään ilmeisesti ulkona, ja viime päivinä vuodenajat ovat vaihtaneet vähän järjestystään.. eli tuskin kukaan lumihangessa esiintyy.. Toivottavasti keli vielä paranisi ja keikka järjestyisi, niin ei menisi lähes 2 kk odotus hukkaan! 


Mainitsinkin äsken koeviikon. Ja sen, että ei ole ihan niin hyvin enää mennyt. Viime koeviikolta sain ihan ok numeroita, parempiakin olisi voinut olla. Enkusta ja matikasta sain 6, ruotsista 10, kemiasta 9 (oikeasti osaamiseni kurssilla vastasi ehkä 6-7 tasoa, mutta kyseisellä opettajalla on tapana antaa numeroita vähän yläkanttiin :D), fysiikasta 7 ja  historiasta aluksi k koska tehtävät oli palauttamatta, mutta sain sitten lopulta 8. Eli siis ihan jees numeroita. 

Kohtahan se kevätkin onneksi tulee, ja kouluakin on jäljellä enää nelisen viikkoa. Pikkuhiljaa aloitellaan luultavasti iskän kanssa mun ajo-opetus, sillä mähän täytän ensi tammikuussa 18.. Vähän jo pelottaa, että opinko ikinä ajamaan, ja sekin, että kolhinko äitin audin heti lunastuskuntoon :D 

Ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä pari postausta taas, jos vaan ehdin. Ja jos tuo valtava lumimassa katoaisi, olisi kivempi räpsiä kuviakin. Mutta siis joku on jo erehtynyt luulemaan, että olen lopettanut/lopettamassa blogin ja bloggauksen, niin en ole. Tää on just se mun juttu ja tätä tykkään tehdä. Postauksia on siis tulossa ihan entiseen malliin, ja olen itsekin ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa nyt muutaman viikon "levänneenä". Pysy siis messissä!

KUVA: PIXABAY

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.