26.1.2017

INHOAN PALLOPELEJÄ? | blogitiimi

Heipsun taas pitkästä pitkästä aikaa! Nyt olisi tammikuun blogitiimi-postauksen vuoro. Musta ei oo kuulunut hetkeen mitään, koska tällä hetkellä on kyllä tosi monta rautaa tulessa; jakso lähestyy loppuaan ja maanantaina alkaa taas se ihanainen koeviikko, tekemistä riittää (etenkin palauttamattomia ja rästiin jääneitä tehtäviä, laiskuri ilmoittautuu!), uusien kirjojen hankkimista, itse olen koko viikon ollut vähän pienemmässä tai isommassa flunssassa ja huomenna taitaa olla suunta lääkärin pakeille. Lisäksi yksi toinen yksityiselämääni liittyvä juttu (tällä kertaa positiivisempi) on vaikuttanut olemiseeni ja tekemiseeni jonkin aikaa. Siitä kerron lisää myöhemmin, jos kerron. 😉

Tässä postauksessa aiheena on se, että vastaan erilaisiin kohtiin, esim. "paras elokuva", "paras kouluaine" tyyppisiin kysymyksiin. Eli siis paras... ymmärsitte kyllä varmasti, mennään asiaan!

paras...

💜 viikonpäivä: torstai ja lauantai. Ennen torstai oli mun inhokkipäivä, koska silloin oli koulussa lähes aina jotain pahaa ruokaa, liikuntaa ja usein mun tuurilla silloin pelattiin lentopalloa tai jotain muuta, mikä ei ollut mun mieleen. Mutta nykyään torstai on kiva päivä. Torstai on toivoa täynnä😉 lauantai siksi, koska lauantai vaan on lauantai. Kunnon höllipäivä. Saa kuitata viikon univelat ja se on ehkä viikon ainut päivä milloin ei tarvitse miettiä kouluasioita. 

💜 koenumero: lukiossa paras koenumero on varmaan 9, ruotsista ja äikästä. Uskonnosta taisin saada 9- myös. 

💜 vlogaaja/youtubettaja: seuraan aika monia, joten on tosi vaikeaa valita yksi. Jos nyt joku kuitenkin pitää valita kuka on ylitse muiden, niin mun mielestä Jaakko Parkkali. Se positiivisuus ja energisyys on ihan käsittämätöntä, hänen videoita katsoessa tulee aina vaan niin hyvälle fiilikselle. Kyseinen jätkä puhuu myös täyttä asiaa videoissaan. Ihailen suuresti. 

💜 kouluaine: venäjä ja ruotsi. Siinä kaikki mitä tykkään opiskella :D noei vaineskaan. Filosofia on myös yleensä tosi kiinnostavaa, vaikkakin välillä tosi puuduttavaa, jos asiat menee ihan yli hilseen eikä hahmota jotain juttua. Esim. se, että onko kaikki viime kädessä materiaa vai henkeä? Koostuuko ihminen erikseen ruumiista ja sielusta, vai vaan jommasta kummasta? Millä lailla raha tai ihmisoikeudet on olemassa? Jos metsässä kaatuu puu, eikä kukaan ole näkemässä sitä, kuuluuko siitä ääni?

💜 urheilulaji: jääkiekko, ratsastus ja tanssi. En oo ikinä jääkiekkoa missään harrastanut enkä paljon pelannutkaan, mutta kun on pari vuotta tullut ringettekoulussa oltua lapsena, jääpelit on tulleet tutuiksi ja luistelu lähellä sydäntä, vaikka mun taidot on kyllä ruostuneet aika lailla 8-9 vuotiaasta :D kiekkoa olisi kiva käydä useamminkin pelaamassa ja olisi nastaa oppiakin sitä. 

Ratsastusta on tullut harrastettua kohta 8 vuotta, joten myös se. JA ENNENKUIN KUKAAN TULEE VÄITTÄMÄÄN, ETTÄ RATSASTUS EI OLE URHEILUA, kerron jo sen, että en asiasta ala väitellä sen enempää. Se on tasan niin urheilua, kun siitä tekee. Voin kertoa, että helppoa se ei silti ole. Yritä pysyä kyydissä, ohjailla 700 kg painoista eläintä, hyppiä jopa metrin korkuisten esteiden yli, saada se eläin tottelemaan ja tekemään miten haluat, samalla keskittyä omaan asentoon ja siihen, että hevonen liikkuu oikein. Monet itkut on itketty ja naurut naurettu. Selästä tultu kivuliaasti alas monia kertoja, niin ettei riitä kahden käden sormet laskemaan. On onnistuttu ja epäonnistuttu. On opittu kantamaan vastuuta eläimistä, mutta ennen kaikkea myös itsestä. Ratsastus kasvattaa ihmistä.

Mainitsin myös tanssin. En oo sitä oikeastaan koskaan harrastanut, mutta aina kun koulussa on ollut tanssia, oon leijunut jossain pilvien yläpuolella. Vuoden päästä olisi mulla sitten vanhojentanssit edessä, jos löydän parin ja jos sitten ylipäätään haluan osallistua. Tähän asti oon kyllä ehdottomasti ollut osallistumassa niihin, mutta mua kyllä pelottaa se "parinvalinta" ihan mielettömästi! Oon tosi ujo kyselemään ketään pariksi ja ajatus tuntuu kyllä jännältä, mutta toivottavasti onni suo enkä jää rannalle ruikuttamaan ainoana parittomana. 

Mä oon oikeastaan aina inhonnut pallopelejä. Lentopallo, sulkapallo, jalkapallo, koripallo, pesäpallo. Lentopallo, sulkapallo ja pesäpallo ennenkaikkea. Syy: oon aina ollut ihan huono niissä, ja saanut usein suoraa tai epäsuoraa kuittailua muilta, kun en osaa. Jos palaute olisi ollut kannustavampaa eikä mua olisi morkattu tai nolattu liikuntatunneilla, suhtautumiseni olisi luultavasti ihan toinen. 

💜 vaate: oon tykästynyt viime aikoina kovasti paitoihin, joissa on avonaiset olkapäät tai kaula-aukossa ne sellaiset narut, varmaan moni teistäkin on niitä kaappiinsa haalinut? Ennen ajattelin että en mene kyseisiin juttuihin mukaan, mutta kuinkas kävikään! 😃

💜 reissu/matka: ehdottomasti Turkin reissu lokakuussa 2016. Jos kaikki sujuu niinkuin pitää, ei tule mitään mutkia matkaan jne. ensi syyskuussa olisi luvassa TURKIN REISSU PART 2!

💜 kauppa: aika perus H&M, Seppälä, Cubus, NewYorker. Gina Tricot on myös yksi missä tykkään käydä.

💜 vuodenaika: kaikki. Syksyllä on ihanan värikästä ja alkaa taas uusi kouluvuosi ja uudet kujeet. Talvella ulkona on raikas ilma ja pihalla on nättiä. Keväällä koko maailma taas herää eloon, kukat alkaa kukkia, jäät sulaa ja ilmassa tuoksuu keväältä. Kesällä ei ole koulua ja on yleensä lämmintä. 

💜 ruoka: linssikeitto tai uunilohi perunamuusin kanssa. (huomaa, ei linssikeitto perunamuusin kanssa :D) 3 kommenttia:

 1. Jotenkin tosi kiva postaus, jäi hyvä fiilis! (:

  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. En tiedä olenko vaan liian väsynyt (ratsastuksen jälkeen😉) vai miksi nauroin tolle vikalle lauseelle ihan liikaa:D Kirjotit tän postauksen hyvin!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! Jäi tosi kiva fiilis tän jälkeen :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.