22.5.2016

On syksy vielä kaukana, ei syytä huoleen

Tää viikonloppu on mennyt mulla taas vähän överiksi, ainakin nukkumisen ja syömisen suhteen. Perjantaina tuli "vähän" valvottua, eli aloin siinä vasta puoli kolmen aikaan lauantaina aamuyöllä nukkumaan, ja unta sitten riittikin kellon ympäri iltapäiväkolmeen saakka. Menin siitä sitten laittamaan aamupalaa elikkä perunamuusia ja possukastiketta :D ruoka valmistui siinä neljän aikaan ja avasin telkkarin sattumoisin juuri samaan aikaan kun Suomen peli alkoi, siinä sitten tuli istuttua kolmannen erän loppuun saakka.

Havahduin myöhemmin illalla taas siihen, että kello on lähes kymmenen ja olin istunut huoneessani monta tuntia katsomassa ikivanhoja youtube-videoita. Hih :D ei meinaa nukuttanut illalla sitten yhtään, vannoin itselleni että viimeistään kaksitoista alan nukkumaan. Noh.. se kaksitoista vähän venähti ja loppujen lopuksi kymmentä vaille 2 sitten sammutin tabletin ja puhelimen, ja sitä en tiedä moneltako loppujen lopuksi nukahdin... ekan kerran kun katsoin puhelimen kelloa, se näytti 7:20. Nukuin sitten ihan makeasti vielä muutaman tunnin, ja 12 maissa päätin nousta ylös ja lähteä rannalle kuvailemaan, kun lämpömittarikin näytti päälle 23 astetta. :-) osa allaolevista kuvista on otettu muutama viikko takaperin sukulaisteni luota Evijärveltä, kun käytiin vähän veneilemässä.                ei paljoa aurinko paistanut mulle :D


Nyt ois pikkuhiljaa peruskoulu paketissa ja se ois sitten kohti lukiota ens syksynä! Kokeita ei enää oo, huomenna starttaa tokavika kouluviikko, pikkuhiljaa aletaan palautella kirjoja, ihmiset alkaa miettiä kevätjuhlan pukeutumista ja sit se onkin jo loppu. Mun keskiarvo oli viime vuonna muistaakseni, 8,7 ja toivon ettei se tippuis ainakaan alle kasin tänäkään keväänä :--)

Ylihuomenna mulla on yksi yhteis-esiintyminen kaverini kanssa musiikkiopiston luokkakonsertissa, soitetaan ns. "duetto" eli tää mun kaveri soittaa selloa, ja mä säestän pianolla. Vähän kuumottelee, miten se sitten menee, kun viime tiistaina harkoissa mulla kävi pari kertaa niin, että tipuin jossain vaiheessa kärryiltä, ja sitten en saanutkaan enää mistään kiinni :D kun siellä esityksessä ei voi tehdä niin että aloitetaan sitten uudestaan alusta, jos tipahdan :D olen kyllä joka päivä yrittänyt harjoitella arkerasti. Noh, toivottavasti se menee ihan hyvin. Yleisöä siellä kyllä ei ole pariakymmentä enempää joten se ei aiheuta paineita :--)

Sain viimeviikolla pankkikortin♥ vielä en ole ostoksia tehnyt, mutta ennen kevätjuhlaa pitäisi hankkia vedenkestävä ripsiväri syystä X. Vaikka yläaste ei ole ollut mulle ruusuista aikaa, varmasti tirautan pienet tai isommatkin itkut juhlan aikana, enkä halua ripsarien valuvan pitkin naamaa koko koulun 300 henkilön edessä. Onhan se haikeaa, kun peruskoulu jää taakse, ja sitä mennään kovaa vauhtia kohti aikuisuutta! Yhdeksässä vuodessa ehtii tapahtua kaikenlaista.

Olin tammikuussa TET-jaksolla S-Marketissa, ja ilokseni sain sieltä myös kesätyöpaikan :--) työjakso kestää siis kaksi viikkoa eli 10 päivää (ma-pe) ja palkkaa tulee 335€ joka on mielestäni tosi hyvä. Tällä viikolla piti viimeistään tulla infot ajankohdista tms. tärkeistä asioista, mutta vielä ei ole kuulunut mitään.. toivottavasti ne tulevat pian! vielä en ole ihan satavarma mitä niillä rahoilla ostan, mutta mulla on käynyt mielessä, että teltta voisi olla hyvä hankinta :D meidän vanha teltta on rikki, ja olisi kivaa vaikka kesällä nukkua teltassa omalla takapihalla ja valvoa pikkutunneille asti. :--) noh, näkee sitten mitä niillä rahoilla teen, vai laitanko säästöön.

Ensi viikkoon!♥


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti toi teidän esitys menee hyvin!! kivoi kuvii :)

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) sitä itsekin toivon, että mitään katastrofia ei tapahtuis :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.