19.2.2017

BLOG BREAK IS OVER NOW.

Hei te ihmiset siellä. Monet ihmettelevät varmaan, miksi musta ei ole taaskaan kuulunut mitään moneen viikkoon, miksi postauksia ei ole tullut vähintään sitä yhtä viikossa mikä oli vuoden alussa tavoitteena, ja mitä ylipäätään on meneillään. No, minäpä kerron. 

Mulla oli juuri lukiossa koeviikko. Kokeita oli yhteensä 7, eli melko paljon. Kokeet menivät pääosin ihan hyvin, numeroskaala oli 4-10. Luettavaa oli paljon (mutta hirveästi ei silti tullut luettua..), ja sitä enemmän stressiä. Pitkän matikan kurssista sain nelosen, kuten myös kyseisestä kokeesta. Tekemällä nipun tehtäviä saan nostettua numeron nelosesta vitoseen. Kurssi oli siis MAA3 eli geometria, joka oli vaikea monelle muullekin ja nelosia sai myös muutama muu, ja on sinänsä lohduttavaa kuulla etten ollut ainut. Kaikeksi onneksi seuraava kurssi eli mitä nyt käymme (MAA4, vektorit) on ollut alusta asti todella helppo ainakin minulle, ja asiat ovat ihan eri lailla menneet päähän kuin viime kurssilla, jolloin en tajunnut missään vaiheessa käytännössä mitään. 

Positiivista koeviikolla oli se, että sain nostettua ruotsin numeron ysistä kymppiin ja sain kympin myös venäjän ensimmäisestä kurssista. :) sain myös filosofiasta ysin, joka oli kyllä positiivinen ylläri! biologia ei mennyt sitten ihan niin hyvin, siitä sain 7, mutta olen ihan tyytyväinen, olen tietoinen siitä paljonko kurssin aikana tein hommia ja sillä määrällä en olisi parempaan pystynyt. Yhteiskuntaopista ja kuviksesta en saanut vielä ollenkaan numeroita, koska niistä on niin paljon puuttuvia töitä ja tehtäviä että numeroa ei voi saada. Kuviksen osalta tilanne johtuu siitä, että mulla oli venäjän ja kuviksen tunnit päällekkäin, ja en päässyt kaikille kuvistunneille, jonka vuoksi töitä jäi tekemättä, ja se ei ollut itsestäni kiinni. Yhteiskuntaoppi taas oli täysin oma ongelmani, kun jätin palauttamatta tehtävät ja tekemättä tarvittavat hommat, koska "unohdin".. Ehkä käyn sen kurssin ensi vuonna kokonaan uudestaan, ehkä selvitän opettajalta, mitä voin asian hyväksi vielä tehdä. 

Sen lisäksi elämässä on ollut niin paljon kaikenlaista muuta, että mä vain tarvitsin tauon tästä kaikesta. Stressiä on ollut ihan liikaa ja on edelleen melko paljon, mutta yritän jatkossa pitää sen paremmin hallinnassa, ettei kävisi samoin kuin viime syksynä meinasi käydä. Mä haluan käydä lukion kunnialla ja jokseenkin hyvällä fiiliksellä, enkä polttaa itseäni loppuun kuuden viikon välein. Sen olen huomannut tässä lukion ensimmäisen vuosikurssin aikana, että aika pitkälti kaikki on omasta asenteesta kiinni, ainakin lukiossa. Vaikka taitoja ei joissain asioissa olisikaan niin paljon, hyvällä asenteella ja yrittämiselläkin voi päästä melko pitkälle.

Nyt mulla on menossa helpompi jakso, joten se tarkoittaa myös sitä, että mulla on enemmän aikaa blogille. Ensi viikolla on luvassa ennätysmäärä postauksia: helmikuun blogitiimi-postaus, mahdollisesti postaus perjantailta kun olen menossa yhdelle keikalle, ja jos vaan aikaa suinkin riittää, toteutan vielä jonkun muunkin, suunnitelmia ja ideoita löytyy. 

Kiitos kun luit, oikein ihanaa ja leppoisaa ensiviikkoa kaikille😊

xoxo Roosa💕5 kommenttia:

 1. Mä ymmärrän sua että sulla ei oo ollu aikaa blogille :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä uuteen jaksoon, bloggaat sitten kun siltä tuntuu ja haluttaa, elä siksi koska on pakko (;

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän hyvin, kirjoita silloin kun sulla on aikaa ja kiinnostusta. Tsemppiä seuraavaan jaksoon ❤

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tsempeistä ja positiivisista sanoista! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, mutta mieti kaksi kertaa, haluaisitko itse saada samanlaista palautetta. Huomioithan myös sen, että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen.